• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ali Rıza Demircan Hoca'nın faiz sözleri sosyal medyayı yıktı geçti

Yeniakit Publisher
2022-04-14 12:22:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

İlahiyatçı Yazar Ali Rıza Demircan Hoca, faize dayalı ekonomi sistemine tepki gösterdi. Demircan'ın sözleri sosyal medyada büyük beğeni aldı.

Ali Rıza Demircan Hoca'nın faize dayalı ekonomi sistemine gösterdiği tepki sosyal medyada hızla yayılarak yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu..

"Olduğu yerde fakirlik olu"

Camide yaptığı konuşmanın videosunu Twitter hesabından paylaşan Demircan, "Neden hayat pahalılığından şikayet ediyorsun? Oh olsun sana! Oh olsun! Faize dayalı ekonominin olduğu yerde fakirlik olur. Nerede olursan ol, 10 bin liraya çıkar asgari ücreti, yine feryada başlarsın" ifadelerini kullandı.

"Hayat yine aynı noktaya gelecek"

Demircan, açıklamasının devamında "Dert küpü oldum" diyerek şunları söyledi:

"Neden, kim verecek asgari ücreti 10 bin lira olursa? Devlet verecek. Devlet 2 ay sonra ne diyecek? Doğrudan ve dolaylı vergilerle 'Verin bakalım' diyecek. Özel sektör ne yapacak? O da ürettiği mallara ilave edecek. Hayat yine aynı noktaya gelecek"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mustafa Kemal'in Neferi

Bu tipler din istismarciligi yapamasa, ac gezerler belki ancak yaslilik maasiyla yasarlar!

KEMALİST

KARŞILIKSIZ PARA BASARAKMI OLACAK O İŞLER? BU NEDEMEK ?DAHA ÇOK EFLASYON VE FELAKET AÇLIK DEMEK...BANKALARININ NE OLDUĞUNU BİLMEDEN ÖTMEKTEN BAŞKA...BİRŞEY DEĞİL.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23