• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ali Koç köşeye sıkıştı

Yeniakit Publisher
2022-05-02 09:56:00 -
Ali Koç köşeye sıkıştı

Fenerbahçe İsmail Kartal'ı açıklarken sezon sonuna kadar çalışacağı duyurulmuştu ancak tecrübeli hocanın müthiş form grafiği yabancı hocaya ihtiyaç olup olmadığı sorularını akıllara getirdi. Başkan Ali Koç, İsmail Kartal ile A sınıf yabancı hoca arasında sıkıştı.

Fenerbahçe , bitime 3 maç kala Konyaspor ile puan fakını 4’e yükseltti ve ligi ikinci bitirme yolunda büyük avantaj elde etti. Takımın ayağa kalkıp Devler Ligi hedefine emin adımlarla yürümesinde en büyük pay sahibi, sezon ortasında göreve gelen İsmail Kartal. Tecrübeli teknik adam, başarılı performansıyla taraftarın tam desteğini aldı. Tribünler her maçta Kartal’a sevgi gösterisinde bulunup, yeni sezonda da takımın başında kalmasını istiyor.

60 yaşındaki çalıştırıcının en büyük hayali de bu. Ancak Ali Koç ve yönetimi, alınan müthiş sonuçlara rağmen yabancı teknik adam planından geri adım atmıyor. Jorge Jesus ile görüşmelerde önemli aşama katedildi. Portekizli çalıştırıcıyla kısa sürede anlaşma sağlanması muhtemel. Diğer yandan yönetim, İsmail Kartal’la yolları ayırmak da istemiyor. Sarı-Lacivertliler, 60 yaşındaki teknik adamın bir şekilde kulüpte kalması için formül arayışında.

Kartal, kesin bir dille kimsenin ikinci adamı olmayacağını söyleyerek ‘yardımcı antrenör’ kapısını kapattı. Yönetimin başarılı çalıştırıcıyı ikna etmek için farklı bir rol bulması gerek. Sportif direktörlük bunlardan biri, ancak muhtemelen gelecek olan yabancı teknik adam, transferden A takım yapılanmasına kadar geniş yetkilere sahip olacak. Bir diğer alternatif ise İsmail Kartal’ın, Samandıra Tesisleri, altyapının merkezi Dereağzı Tesisleri ve yönetim arasında köprü görevi göreceği bir pozisyonda çalışması.

Kaynak: Fanatik

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kadir

Ne cebi ne koc ne baskasi Ali agaoğlu bir numara adammiş en uygun hocayi buldu ona guvendi destek verdi elinden geleni yapti taraftarla bir oldu sampyon oldular cok guzel de konustu duvar icinde bir tuglaym herkesin buyuk emegi var dedi rakiplerimiz de buyusun iyi rakiplerle mucadele edecek olsak bile ligmiz futbolumuz memeleketimizin futbolu gelisecek dedi bunu temmenni etti diledi helal olsun

hizipsavar

ismail o kulübede çaycı bile olamaz. en büyük hata olur. stressiz ve iddiasız bir ligde bende hocalık yaparım. tipe baksanız hoca tipi bile yok.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23