• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Ali Babacan ile o ülkenin başbakanı görüştü' iddiası

Yeniakit Publisher
2019-08-30 01:41:00 -
'Ali Babacan ile o ülkenin başbakanı görüştü' iddiası

Singapur Başbakanı Lee Hsien Loong, AK Parti’den ayrılarak yeni parti kurma hazırlığını sürdüren Ali Babacan ile bir araya geldi.

 Sezai Erhan  yeniakit.com.tr 

 

Singapur Başbakanı Lee Hsien Loong, AK Parti’den ayrılarak yeni parti kurma hazırlığını sürdüren Ali Babacan ile bir araya geldi.

Eski Başbakan yardımcısı Ali Babacan bir yandan en az 75 kişilik kurucular kurulu listesi üzerinde çalışmaları sürdürürken diğer yandan kulislerde kritik görüşmeler yaptığı bilgisi geliyor.

Görüşme Ankara’da bir otelde gerçekleşti

Kulislere yansıyan bilgilere göre, AK Parti’den ayrılarak yeni parti kurma hazırlığını sürdüren eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Singapur Başbakanı Lee Hsien Loong ile görüştü. İddialara göre görüşme Ankara’daki bir otelde Kurban Bayramı öncesinde gerçekleşti.

Babacan kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Ali Babacan’ın görüşmede Singapur’un Asya'nın önemli ticaret merkezlerinden biri olduğunu anlatarak, Türkiye ve dünya ekonomisi ile ilgili görüşlerini Loong’a aktardığı belirtildi.

Kurucular kurulunda 20’si kadın olacak

Ayrıca kaynaklar, Babacan’ın partisinin isim ve amblemini de Aralık ayında kamuoyuna duyuracağını, kurucular kurulunun 20’sinin kadın olacağını belirttiler.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

fetösavar

singapur stratejik ortağımız oluyo kardeşlerim. gözlerimiz aydın, yarınlarımız bereketli olsun.

birgün

Çok komik. Babacan belki Singapur'un 1960 larda uyguladığı kalkınma modelini uygular. Ama bir sorun var! Singapur modelini uygulayarak başarılı olabilmesi için arkasında İngiltere'nin olması lazım. Asya ve Uzak Doğuda başarılı olmuş her devletin arkasında ya önceki sahipleri (Singapur-İngiltere, Güney Kore-ABD örneklerinde olduğu gibi), ya da önceki düşmanları (Japonya-ABD örnegi) vardır. Babacan en iyisi büyük hain Kemal Derviş ile görüşsün, belki satış ve hainlik konularında birbirlerinin deneyimlerinden istifade ederler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23