• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akzirve, yatırımcıları Topkapı'dan fethedecek

Yeniakit Publisher
2018-06-09 10:49:00 -
Akzirve, yatırımcıları Topkapı'dan fethedecek

İstanbul’un simge semtlerinden Topkapı’nın çehresini değiştirecek karma proje için hazırlıklarını sürdüren Akzirve Gayrimenkul’ün yönetimi, proje için geçen ay başlatılan ön talep sürecinden memnun olduğunu açıkladı.

20 gün önce İNDER, GYODER ve KONUTDER üyelerinin katılımı ile başlatılan “Birlikten güç doğacak Türkiye kazanacak” kampanyasına destek verdiklerini açıklayan Akzirve Gayrimenkul CEO’su İbrahim Maasfeh, "Çorbada bizim de tuzumuz olsun istedik. Bu amaçla Bahçeşehir’de inşaatı devam eden Strada projemiz ile ön tanıtımını yaptığımız Topkapı projelerinde vatandaşların peşinde yüzde 20 indirim ya da yüzde 5 peşinatlı satış kampanyasına başladık. Strada’nın birinci etabında 18 ayda yatırımcısına sağladığımız yüzde 40’ın üzerindeki kazancın ikinci etapta ve Topkapı projesinde de elde edilmesi için bir fırsat var. Kişiye ödeme planları ile bu fırsatları çeşitlendiriyoruz. Bu yılın üçüncü çeyreğinde Strada’nın ilk etabında erken anahtar teslim sürecine girilirken aynı günlerde Topkapı projemizin lansmanını yapıp satışlara başlayacağız. Talep toplama günlerinde vatandaşlarımızı fırsatları değerlendirmek için ofisimize davet ediyoruz” dedi.

İDDİALAR YALANLANDI

Akzirve’nin Topkapı projesinde inşaat çalışmaları devam ederken, ortaya atılan ruhsat iptal edildi iddilarına şirket yönetimi tarafından yalanlama geldi.

Açıklamada, İstanbul 3 İdare Mahkemesinde 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ve bu plana dayanılarak alınan yapı ruhsatlarına karşı açılan davalar kapsamında

Akzirve’nin Zeytinburnu Ambarlar’da geliştirdiği ve lansman hazırlıklarını sürdürdüğü projenin yapı ruhsatının iptal edildiğine dair yayınlanan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Mahkemenin, yapılan plan değişikliğinin yalnızca 5, 11 ve 26 no’lu plan notları yönünden iptaline karar verdiği bilgisi de paylaşıldı.
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23