• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akit yazdı... Niğde’deki LGBTİ paçavraları kalktı

Yeniakit Publisher
2022-12-30 10:00:00 -
Akit yazdı... Niğde’deki LGBTİ paçavraları kalktı

Gazetemizin 28 Aralık’ta ‘Niğde’nin göbeğinde LGBTİ propagandası’ başlığıyla gündeme getirdiği haberini ihbar kabul eden Niğde Belediyesi, Hüdavent Hatun Sosyal Tesisi ile Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği arasında kalan alana asılan LGBT renkleriyle donatılmış şemsiyeleri kaldırarak büyük ayıba son verdi.

DURSUN SUNA  NİĞDE

Gazetemizin ‘Niğde’nin göbeğinde LGBTİ propagandası’ başlığıyla gündeme getirdiği haberini ihbar kabul eden Niğde Belediyesi, Türk aile yapısını hedef alan ve her türlü sapkın ilişkiyi normalleştiren LGBTİ ahlaksızlığına geçit vermedi. Başkan Emrah Özdemir’in talimatıyla harekete geçen belediye çalışanları, Hüdavent Hatun Sosyal Tesisi ile Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği arasında kalan alana asılan ve üzerinde eşcinsel sapkınların paçavralarını andıran renkli şemsiyeleri apar topar kaldırarak büyük bir ayıba son verdi. Binlerce öğrencinin öğrenim gördüğü 3 okul ile vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Hüdavent Hatun türbesi arasındaki alanda bulunan ve eşcinsel sapkınların reklamını yapan şemsiyelerin kaldırılması kamuoyunda takdirle karşılandı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Aferin

Aaaaferin size. Biz o şemsiyeleri Gökkuşağı desen diye senelerdir satarız . Lgbt diye de kimsenin aklına gelmemiştir kimse de onun için almaz. Ama sayenizde binlerce şemsiye elimizde kaldı. ????????????

adil

BOLUNUN CADDELERİNİ DE AYNI RENKLERE BIYADLAR BUNU DA ELE ALIN.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23