Gazetemizin “Gelene ‘hocam’, gidene ‘paşam’ demedik” sloganı ile büyük ses getiren yeni reklam kampanyası, televizyon ve radyolarda yayınlanmasından sonra billboard ve açık hava TV’lerinde de yerini aldı.
HABER MERKEZİ - Gazetemizin “Gelene ‘hocam’, gidene ‘paşam’ demedik” sloganı ile büyük ses getiren yeni reklam kampanyası, televizyon ve radyolarda yayınlanmasından sonra billboard ve açık hava TV’lerinde de yerini aldı. Akit’in kurulduğu günden bu yana ortaya koyduğu dik duruşun anlatıldığı reklam filmi büyük ilgi görüyor.
Akit, reklam kampanyasında şu vurguları yapıyor: “Ülkemizin ve milletimizin geleceğini ipotek altına almaya çalışan karanlık vesayet nereden gelirse gelsin; hep dimdik durduk.”
