• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti'den o iddialara cevap: Külliyen yalandır

Yeniakit Publisher
2021-06-25 14:19:00 -
AK Parti'den o iddialara cevap: Külliyen yalandır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Katarlı gençlerin Türkiye'de sınavsız tıp, diş hekimliği, eczacılık eğitimi alabileceği" yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Katarlı gençlerin, Türkiye'de sınavsız tıp okuyabileceği" yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Bugün sosyal medyada yayılmaya çalışılan 'Katar Türkiye'de sınavsız öğrenci okutacak' iddiası külliyen yalandır. Katar ile yapılan anlaşma, askeri öğrencilerin değişim programı çerçevesinde karşılıklı olarak okutulmasına ilişkindir" açıklamasında bulundu.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Dağ, "Maalesef muhalefet ve sosyal medyadaki tetikçileri, her türlü yalana başvurmayı sürdürmekte ve bu uğurda gençlerimizin zarar görmesini bile göze almaktadır. Gençler. Siz bu yalancılara bakmayın, sınavınıza odaklanın. Hepinize başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vahap Kalyoncu

Tam bir yahudi taktiği bir yalanı sürekli tekrarlamak,bunlar (muhalefete) artık dürüst davranmakta gerekmez bence.

A goz

Ak partili sazanlara söylüyorum arkadaş bu yalancı mahluklar sizin açığımızı almışlar sabah akşam bir konuda yalan üretiyorlar sizde hemen cevap vermek için atliyorsunuz  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23