• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Davutoğlu'nun ardından AK Parti'de bir istifa daha

Yeniakit Publisher
2019-09-13 15:15:00 - 2019-09-13 15:45:04
Ahmet Davutoğlu'nun ardından AK Parti'de bir istifa daha

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti'den istifasının ardından 25-26. dönem İzmir milletvekili İbrahim Turhan da AK Parti'den istifa ettiğini açıkladı.

 Sezai Erhan  yeniakit.com.tr 

AK Parti'den kesin ihraç istemiyle disiplin kuluna sevk edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun istifasının ardından bir istifa haberi daha geldi. Eski AK Parti İzmir Milletvekili İbrahim Turhan Twitter hesabından yaptığı açıklama ile partiden istifa ettiğini açıkladı.

Üyelikten istifa ettim

Turhan, “AK Parti yönetimi partiyi istişareye ve eleştiriye açık kurumsal bir siyasal yapı olarak değil, ancak bir nesil devam edecek aile şirketi olarak gördüğünü belli etmiş oldu. Bu sebeple 2015/2 dönemden beri İzmir Karşıyaka teşkilatı üyesi olduğum AK Parti üyeliğinden istifa ettim” dedi.

Ahmet Davutoğlu istifa etmişti

AK Parti'nin ihracını istediği ve bugün ihraç edilmesi beklenen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, ekibiyle birlikte iktidar partisinden istifa etti. Davutoğlu'nun yanında Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün, Abdullah Başcı, AK Parti eski İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve eski Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı vardı.

İstifa kararını basın açıklamasıyla  Davutoğlu yeni bir siyasi yola çıkmanın tarihi bir sorumluluk olduğunu söyledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Madem

Yahu ne bu telaş ne bu öfke.

Libero

Çok şükür yarabbim,bu günleri gördük....ötekilerden de bekliyoruz.Ak Parti'nin yakasından düşün..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23