• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Davutoğlu'ndan 'Erbakan' iki yüzlülüğü! Utanmadan bunu da yaptı!

Yeniakit Publisher
2022-01-30 23:40:00 - 2022-01-30 23:54:13
Ahmet Davutoğlu'ndan 'Erbakan' iki yüzlülüğü! Utanmadan bunu da yaptı!

Necmettin Erbakan'ın yıllarca mücadele ettiği CHP zihniyeti ile iş birliği yapan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AK Parti'ye Erbakan hocanın sözü üzerinden ders vermeye kalkıştı.

AK Parti’den ayrıldıktan sonra dindarlara kan kusturan CHP ile iş kotaran Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yıllarca CHP zihniyeti ile mücadele eden Necmettin Erbakan’dan örnek vererek, AK Parti’ye ders vermeye kalkıştı.

Bakanlıktan 'Kur korumalı Türk lirası mevduatı' kamu spotu

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından "Korumalı Türk lirası mevduatıyla sen kazan ki Türkiye kazansın" sloganıyla kamu spotu hazırlandı.

"Biz el üstünde tuttuğumuz Türk liramıza kıymet veriyoruz. Şartlar ne olursa olsun seni de tasarruflarını da koruyoruz. Haydi gel, korumalı vadeli mevduat ve katılım hesabına geç, Sen kazan ki Türkiye kazansın." sözlerinin yer verildiği kamu spotunu hedef alan Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Erbakan Hoca'dan örnek vererek iki yüzlülük yaptı

AK Parti'den ayrılarak yıllarca Necmettin Erbakan'ın mücadele ettiği CHP ile iş kotaran Ahmet Davutoğlu, Erbakan üzerinden AK Parti'ye ders vermeye kalkıştı.  Hükümeti hedef aldığı paylaşımında Erbakan Hoca'nın 'Hadi oradan' sözlerine yer veren Davutoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Fakirden al, zengine ver. Emeği, alın terini enflasyona ezdir. Sanayicinin, üreticinin elektriğini kıs. Milleti zamlara, hayat pahalılığına mahkum et. Sonra da kalk, #kıymetveriyoruz de. Rahmetli Erbakan hocamızın sözünü hatırlatayım size “Hadi oradan!”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Fatıh

Yüzünde nur kalmamış... Bir insan bu kadarmı kendini heba eder.. Bu kadarmı savrulur... Şimdi biz sana diyoruz davut hadi oradan..

Kaplan

Senin kadar sülük ... hain yalancı münafık fitne bu dünyaya gelmemiştir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23