• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD ve İngiltere'den ortak bildiri: Tarihin en kanlı savaşı kapıda!

Yeniakit Publisher
2022-07-07 07:41:00 - 2022-07-07 08:50:23
ABD ve İngiltere'den ortak bildiri: Tarihin en kanlı savaşı kapıda!

İngiltere ve ABD güvenlik servislerinin başkanları Çin'den gelen tehdide karşı uyarılarda bulunmak için ortak bildiri yayımladı. Bildiride Çin'in Tayvan'ı zorla alması durumunda, bunun; dünyanın gördüğü en korkunç, en kanlı savaşlarından biri olacağı ifade edildi.

İngiltere ve ABD güvenlik servislerinin başkanları Çin'den gelen tehdide karşı uyarılarda bulunmak için ortak bildiri yayımladı.

BBC'nin haberine göre; FBI direktörü Christopher Wray, "Çin, ekonomik ve ulusal güvenliğimiz için uzun vadeli en büyük tehdit" dedi.

MI5 başkanı Ken McCallum, hizmetinin son üç yılda Çin faaliyetlerine karşı çalışmalarını iki katından fazla artırdığını ve tekrar ikiye katlayacağını söyledi.

FBI'dan Wray, Çin'in Tayvan'ı zorla alması durumunda, bunun; dünyanın gördüğü en korkunç, en kanlı savaşlarından biri olacağını ifade etti.

Wray, Çin'in Ukrayna'daki çatışmadan "her türlü dersi" çıkardığını söyledi. Wray, Çin'in Batılı devletlerin Rusya'ya yaptırımlarını dikkatle izlediğini ve buna yönelik ekonomik bir hazırlık yaptığını da iddia etti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kaan

Bence de bir 3. dünya savaşına ihtiyaç var. Kimin gücü kime yeterse. Kaynakların bu denli azaldığı yerkure bu kadar insan yükünü daha fazla taşıyamaz. Bari kalanlar müreffeh bir hayat surer.

Alikamil

Anglosakson yahudi imparatorluğu dünyanın kanını emmeye devam etmek için nükleer savaş dahil herturlu katliamı yapacağım diyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23