• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD medyasında Kanal İstanbul skandalı!

Yeniakit Publisher
2019-12-11 14:58:00 -
ABD medyasında Kanal İstanbul skandalı!

Son günlerde gündeme gelen Kanal İstanbul tartışmaları sonrası ABD medyası da olaya dahil oldu. Bloomberg, yaptığı skandal haberde projenin büyük riskler taşıdığını yazdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çılgın proje olarak açıkladığı Kanal İstanbul konusunda, son günlerde büyük tartışmalar var. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, imzalanan tüm mutabakatlara rağmen projenin engellenmesi için elinden geleni yapacağını söyledi. Ulaştırma Bakanı Cahit Turan ise; 2023 yılına kadar projenin yüzde 60 oranında tamamlanacağını açıkladı.

CHP-HDP-Saadet karşı

Hükümet, Kanal İstanbul konusunda büyük bir kararlılık gösterirken; CHP, HDP ve Saadet Partisi cephesi projenin yapılmasının büyük bir hata olacağını savunuyor.

Bloomberg'in Kanal İstanbul haberi

Tartışmalara Amerikan medyası da dahil oldu. Ülkede yayın yapan Bloomberg, Kanal İstanbul'la ilgili yeni bir haberi okuyucularına sundu. Haberde, Kanal İstanbul projesinin doğa için büyük riskler taşıdığı ifade edildi. Haberin detaylarında ise projenin durdurulmasının Türkiye için daha iyi olacağına yer verildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet

Bu Bloomberg turkiye düşmanı bir yayın kuruluşu değilmi bunlar yapılan diyorsa yapmak farz olmuş demektir bogaz lardan geçen onca yabancı tanker beden geçiyor bu anlaşma yapıldığı zaman turkiye sahalardan çıkmış zayıf bir ülke idi şimdi öylemi ki bunu devam ettirilir zaman bu turkiye düşmanları na olmaklazim bu Surveys ve Panama kanalında kapatın gitsin ne gerek var dgilmi

aziz

alcaklar bizim menfaatlerimizi bizden dahs cok dusunur her zaman zaten...icimizdeki ajanlari da
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23