• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD güdümlü BAE alçaklıkta sınır tanımıyor! Veliaht Prens Muhammed bin Zayed, Suriye'de çocuk ve organ ticaretine başladı

Yeniakit Publisher
2020-06-27 08:22:00 - 2020-06-27 08:33:36
ABD güdümlü BAE alçaklıkta sınır tanımıyor! Veliaht Prens Muhammed bin Zayed, Suriye'de çocuk ve organ ticaretine başladı

Attığı her adımda ABD talimatlarından sapmayan, kukla devlet Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Orta Doğu'da birçok ülkede döktüğü kanlara doymuyor. Alçaklıkta sınır tanımayan BAE, şimdi de terör örgütü PKK/YPG'den de destek alarak Suriye'de çocuk ve organ ticaretine başladı. Alçak ticarete ilişkin açıklama yapan Suriye Orkide Derneği (Orchid Syria Association) Başkanı Dilan Kamel ise, "Rakka’da böbrekleri, gözleri ve bazı organları çıkarılmış halde bulunan çocuk cesetleri var. Bazıları ise kanıtların yok edilmesi amacıyla yakılmış halde bulundu." ifadelerini kullandı.

Libya, Sudan, Mısır ve Yemen'de kan döken Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) şimdi de Suriye'de çocuk ve organ ticaretine başladı. Veliaht Prens Muhammed bin Zayed'in talimatıyla 2015 yılında Suriye'ye gelip "BAE Kızılayı" adı altında faaliyete geçen karanlık yapılar, terör örgütü PKK/YPG'den de destek alıyor.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, Suriye’de rejim ve terör örgütü PKK dahil Türkiye karşıtı tüm yapıları aktif bir şekilde destekleyen Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) çocuk ve organ ticaretine başladı. Veliaht Prens Muhammed bin Zayed’in talimatıyla 2015 yılında Suriye’ye gelip "BAE Kızılayı" adı altında faaliyete başlayan karanlık yapılar, kamplardaki kimsesiz çocukları 5-7 bin dolar arasında meblağlarla satın alarak Irak üzerinden BAE’ye götürüyor. Kaçırılan çocuklar ya organ ticaretinde kullanılıyor ya da terör örgütlerine militan olarak yetiştiriliyor.

Alçaklığını yardım kılıfıyla örtüyor

Suriye’de faaliyet gösteren Suriye Orkide Derneği (Orchid Syria Association) Başkanı Dilan Kamel, bu alçakça ticareti doğruluyor. Zayed’in sözde yardım amacıyla ‘BAE Kızılayı’ adıyla şubeler açtığını ifade eden Kamel şunları söylüyor: "BAE’in PKK/YPG’ye yardımı 2015’in sonlarında başladı. Kamışlı, Haseke ve Amude’de 3 ofis açıldı. Bu ofisler kendilerine ‘BAE Kızılayı Yardımlaşma Komiteleri’ dediler. Ancak gerçekte sadece Türkiye’ya yakın sünni Araplara ve Türkmenlere karşı PKK’yı destekleyen istihbarat komiteleriydi. Bu ofisler, uluslararası koalisyon ve YPG liderliğinin üst düzey desteğini aldı. Şu anda Kamışlı’da 3, Malikiye’de 1, Hasake’de 2, Deyrizor kırsalında 1, Rakka’da 3 ve Ayn İsa’da 1 olmak üzere 11 ofisleri var. Tüm çalışanlar PKK’lı ve ofislerin genel yönetimini Kamışlı’da yaşayan ve Rakka’ya sık sık gelen Halid Hamis yürütüyor. BAE Kızılayı, PKK’yı destekleyerek, onları Türkiye’ye ve Suriye devrimine karşı kışkırtmak için finansal ödüller, medya desteği veriyor.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

-Dilan Kamel

Örgütten satın aldıkları çocuklara önce test yapıyorlar

BAE Kızılayı, PKK işgali altındaki bölgelerden yetim çocukları alıp BAE’ye götürüyor. Çocuklar seçilmeden önce iki aşamalı sağlık taramasından geçiriliyor. Kamplarda 10 yaşın altında binlerce yetim çocuk var. BAE örgütten bu çocukları satın alıyor. Bir çocuk için 5 ila 7 bin dolar ödüyor. Çocukları seçerken kan ve doku örnekleri alarak kapsamlı laboratuvar testleri yapılıyor. Mesela bir grupta muayene edilen 50 çocuğun 25’i seçilerek önce Irak’taki Kürt bölgesine, oradan BAE’ye nakledildi. İkinci grupta ise 50’dan fazla çocuk teste tabi tutuldu ve bunlardan sadece 11 çocuk seçildi. Seçilen çocuklar önce temizleniyor, onlara yeni kıyafetler alınıyor. Sonra çocuklara Irak Kürt Bölgesel Yönetiminde tanınan yerel belgeler çıkarılıyor. Çocuklar, oradan BAE Kızılay delegeleri eşliğinde BAE’ye götürülüyor." açıklamalarında bulundu.

"Organları çıkarılmış halde bulunan çocuk cesetleri var"

Suriye’de PKK işgalindeki bölgede yaş fark etmeksizin sahipsiz tüm çocuklara BAE’nin kanca attığını dile getiren Dilan Kamel, şu ifadeleri kullandı: "Rakka ilinde ve kırsal kesimlerde sık sık çocuk kaçırma olayları oluyor. Rakka’da böbrekleri, gözleri ve bazı organları çıkarılmış halde bulunan çocuk cesetleri var. Bazıları ise kanıtların yok edilmesi amacıyla yakılmış halde bulundu. Organ ticareti haricinde bir de çocukların kamplardan alınarak terörist olarak eğitilmesi var. BAE, Fırat doğusundaki bölgelere yardım kamyonları ulaştırıyor, bu kamyonların çoğu askeri ekipman, silah ve mühimmat taşıyor. PKK/YPG ile iletişim kuran ve onlara stratejik ve askeri destek sağlayan bir dizi BAE ofisi var."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

özgür

küfür devam eder ama zulüm devam etmez.

kehanet

YA RABBİ BUNLRI YAPANLARI, YAPTIRANLARI, DESTEKLEYENLERİ, TARAFTAR OLANLARI EN GARİBÜZZAMANDA KAHRU PERİŞAN ZİRÜ ZEBER EYLE. AMİM AMİN AMİN
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23