• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD Ankara Büyükelçiliği'nin Murat Bardakçı'nın olmayan hesabını takip etiği ortaya çıktı

Yeniakit Publisher
2019-10-09 10:58:00 - 2019-10-09 11:01:47
ABD Ankara Büyükelçiliği'nin Murat Bardakçı'nın olmayan hesabını takip etiği ortaya çıktı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu hakkında atılan küstah tweeti beğenerek büyük tepki toplayan ABD Ankara Büyükelçiliği'nin tarihçi yazar Murat Bardakçı'nın da olmayan Twitter hesabını takip ettiği ortaya çıktı.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği tartışmaların merkezinde. Ergun Babahan'ın Devlet Bahçeli hakkında çirkin tweetini, Ankara’daki büyükelçiliği beğenince, tepki çekti. Eleştiriler üzerine "Yanlışlık yaptık” deyip “like”larını geri aldı.

Ardından Amerikalılar’ın sosyal medyada ne yazıp ne söylediklerini yakından takip ettikleri gazetecilerin isimleri yayınlandı. Takip edilen isimler arasında Habertürk yazarı tarihçi Murat Bardakçı da bulunuyor.

“Başıma bir iş gelmesin?”

Bu durumu köşe yazısında değerlendiren Bardakçı, kendisinin sosyal medyada hesabının olmadığını duyurdu. Sosyal medyayı kullanmadığını Bardakçı, sıkça ekranlardan dile getirdiği biliniyor. "Safdiller meğerse Amerikan Büyükelçiliği’ne kadar girmişler!" diye yazan Bardakçı, şu ifadelere yer verdi:

“Dünyanın hâkimi havasındaki koskoca Amerika’nın Ankara’daki diplomatları tenezzül gösterip bendenize kıymet vermişler, muhalif sınıfına koymuşlar ve hesabımı da takip buyuruyorlarmış! Ne şeref, ne lûtuf!” diye zil takıp oynamam mı lâzım, yoksa “Bu adamların beni izlemeleri yüzünden başıma bir iş gelmesin?” diye dertlenip karalar mı bağlamalıyım?

Ama ortada küçük, minnacık bir tuhaflık mevcut: Amerikalılar Twitter’daki hesabımı takip ediyorlar ama benim Twitter hesabım yok! Üstelik sadece Twitter’ı değil Facebook’u, Instagram’ı vesaireyi de kullanmıyorum ve sosyal medyada hayatımda bir defa olsun mesaj atmadım! Bu işe hiç merak salmadım, zira aslında son derece faydalı olabileceği halde bizde maalesef bir tatmin çöplüğü hâline getirilen bu mecralardan hiç mi hiç hoşlanmıyorum!"
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tr.

Olsun adamlar zahmet edip senin yerine açmışlar,nezaketen...Sende takip ediver bir zahmet...Adamlara mabadıyla gülüyor Bardakçı....

akif

Hesaplar bahane Murat abi, asıl dertleri başkadır bunların. Sen dikkat et abi. Bu hukuk tanımazlar, demokrasiyi, liderleri maşa olarak kullanmayı çok severler. Bunların maşalarına dokunduysan falan içlerinden size kıymet vermek gelmiştir. Saygılarımla abi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23