• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

7 aracın tekerini patlattı savunması 'pes' dedirtti: Sanki adam öldürdük

Yeniakit Publisher
2023-12-06 21:56:00 - 2023-12-06 22:29:54

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde 7 aracın tekerini bıçakla patlatarak zarar veren şahıs ilginç bir savunmada bulundu. Sağlık kontrolüne götürülürken bir gazeteciye tekme atan şahıs, "Sanki adam öldürdük. Ne çekiyorsun?" dedi.

Edinilen bilgiye göre, Susurluk ve Delice Sokak’ta meydana gelen olayda, F.D. (25) isimli şahıs, park halinde toplam 7 aracın tekerleklerini bıçakla patlattı. Araç sahiplerinin ihbarı üzerine harekete geçen Kocasinan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma Büro Amirliği ekipleri, tarafından yapılan çalışmalar sonucu F.D., Argıncık Alsancak Mahallesi 6204. Sokak’ta yakalandı.

Küfür etti, tekme salladı

Şahıs, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Kayseri Devlet Hastanesi’nde bulunan Adli Tabipliğe getirildi. F.D., burada kendisini görüntüleyen gazeteciye küfür edip tekme sallarken, "Sanki adam öldürdük. Ne çekiyorsun?" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

asim keskin

muz cumhuriyeti gibiyiz masallah. 1-o gencin tekerini bicakladigi arac cürümüs ve üstelik caddeye tesr paretmis. bence o araca haketmis. 2- polis tutulamasni naklen yayin yapar gibi kameraaacekn kimdir bilinmez ama bu durumlarda görüntü rahaca görüntü alinmasi dünyayada sadece türkiyede var. Dünyaynin geri kalan ülkelerinde polis önce o kameraya cekeni alasagi eder, uzaklastirir hatta kamerasina el kor, sonrada sucluyu götürü. biz de dünya tersine dönüyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23