• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mehtap Yılmaz
Mehtap Yılmaz
TÜM YAZILARI

Eski Diyarbakır Valisi Mutlu ve Dicle Üniversitesi’ndeki FETÖ yönetimi tahliye edildi…

23 Şubat 2018
A


Mehtap Yılmaz İletişim: [email protected]

HSYK üyelerinin ta Diyarbakır’a kadar gidip FETÖ imamı Mustafa Tuna’yı ziyaret ettiklerinin bilgisini fotoğraflarıyla birlikte ilgili kurumlarla paylaşmıştım.

Ekrem Dumanlı denilen vatan haininin, HDP’li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Gültan Kışanak ile kurduğu arka kapı diplomasisini ve istihbarat paylaşımını da defalarca bu köşede yazdım. O istihbarat paylaşımında Dumanlı’nın, PKK içerisindeki istihbarat görevlilerinin isim listesini verdiğini ve bu nedenle birçok vatan evladının çeşitli PKK tipi işkencelerle şehit edildiğini açıkladım.

Sonrasında rahmetli Hasan Abi’nin köşesinde de paylaştığı Dicle Üniversitesi rektörü Jale Saraç ve Gültan Kışanak’ın yemekli, çaylı pastalı kanka olduklarını fotoğraflarıyla yayınladım.

Dicle Üniversitesi’nin eski rektörü Jale Saraç’a, kaçak Fettuşi Şerif Ali Tekalan tarafından ulaştırılan Sümüklü Feto’nun hediye ettiği mücevherleri yazdım.

FETÖ’nün Kuzey Irak’ta açtığı Işık Üniversitesi’nde PKK’ya, Şerif Ali Tekalan ve Prof. Dr. Salih Hoşoğlu eliyle yüksek paralar verdiğini yazdım.

Devletin, göç mağduru insanlar için gönderdiği SODES paralarını, dönemin Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, sonrasında Siirt Valisi olan dönemin vali yardımcısı Ahmet Aydın ve şimdi devre dışı kalmış bir AK Parti MKYK üyesi ile birlikte, FETÖ tarafından kurdurulan paravan derneklere nasıl aktarıldığını yazdım. 

FETÖ’nün Diyarbakır’ın göç alan yoksul semtlerinde SODES bütçesinin katkılarıyla açtığı “Okuma Salonları” adlı projeyle, PKK içerisine sızdırılacak FETÖ ajanları yetiştirdiğini ve bu kripto PKK’lıları sonraki Kobani ve Çukur eylemlerinde AK Parti iktidarına karşı darbe amacıyla sahaya sürdüklerini yazdım.

Bülent Arınç’ın Dicle Üniversitesi’ndeki bu FETÖ yönetimini desteklediğini hatta kardeşi Ümit Doğay Arınç ile Dicle Üniversitesi yönetiminin “Kovboy Şapkalı” toplantı fotoğraflarını da yayınlayarak yazdım.

Dicle Üniversitesi’ndeki 2007 rektörlük seçimlerinde FETÖ tarafından, devlet imkânları ile hazırlanan şantaj-montaj içerikli “Yeşil Dosyaların” YÖK üyelerine götürülerek, adaylara karşı F Tipi iftiralarla ateş açıldığını götüren FETÖ’cü kişilerin isimleriyle birlikte yazdım.

Dicle Üniversitesi’ndeki FETÖ’cü yönetim döneminde, yangından mal kaçırırcasına bir FETÖ kadrolaşması yapıldığını yazdım!

Diyarbakır’da PKK tarafından yollara döşenen patlayıcıların, D.Ü.’deki FETÖ yapılanması ile yakın ilişkiler içerisinde olan Emniyet Müdürü döneminde döşendiğini yazdım.

PKK’nın Sur’daki çukur terörü döneminde, yaralı askerlerin Dicle Üniversitesi’ne gitmek istemediklerini, çünkü FETÖ’nün o dönemde iktidarı zor durumda bırakmak için şehit sayısını artırmak için Mehmetçikleri tıbbi yöntemlerle şehit ettiklerini yazdım. O dönemde D.Ü.’deki FETÖ yapılanmasının en güçlü networku olan kamera ağının verileri aniden bu eller tarafından silindiğini yazdım.

D.Ü’de FETÖ imamı iken YÖK denetleme kurulu yönetimine atanan kişinin, D.Ü.’de denetim yapılırken, makamında D.Ü. yönetimiyle beş çayı içtiğini yazdım. Kendisiyle görüşmemde de inkâr etmedi zaten.

D.Ü. inşaat dairesinin başında olan FETÖ adliye imamının, üniversite arazisini, FETÖ sermayesi inşaat firmalarına peşkeş çektiğini, bu inşaat firmalarının Dicle Nehri’nden usulsüz kum çekerek nehrin ekolojik dengesini mahvettiklerini yazdım.

Kobani Kalkışması, başımıza bela olan çukur eylemlerinde etken rol üstlenen bu ekip tek tek tahliye oldu.

En azından buradan isyan edeyim!

Yahu FETÖ bunlar yüzünden beni hedefe koydu! Linç etti! Memleketimden etti! Yıllarca hiçbir mecrada kalem tutturmadı! 

Bedeli bu mu şimdi?

Pes mi edelim? Terörle mücadeleye tövbe mi edelim şimdi? Trilyonluk vurgun yapanlar dışarıda… PKK destekçisi FETÖ kadrosu dışarıda!

Onlar şımarıp bana dava bile açtıklarına göre… Yaptıkları yanlarına mı kaldı diyeyim?

Kafası kopan kadın! Tankın altına yatan adam! FETÖ tanklarıyla bedeni parça parça olan 15 Temmuz şehitleri aşkına!

Buna müsaade etmeyin! 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23