• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Saray’a değil Kandil’e yürü

Yeniakit Publisher
2015-09-10 07:53:29 - 2015-09-10 07:53:28
Saray’a değil Kandil’e yürü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan “Erdoğan’ın tuzak ve komploları ısrarla devam ederse, tarihi nitelikli büyük saray yürüyüşünün icrası da kaçınılmaz olabilecektir” şeklindeki açıklamaları ülkücülerin tepkisine neden oldu. Akit’e konuşan Ülkücüler, PKK yerine Cumhurbaşkanını hedefe koyan Bahçeli’ye “Eğer gerçek bir vatanseversen, saraya değil Kandil’e yürü” dediler.

MÜCAHİT GÜNDOĞDU / ANKARA - PKK’nın katliamlarını kınaması beklenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan “Erdoğan’ın tuzak ve komploları ısrarla devam ederse, tarihi nitelikli büyük saray yürüyüşünün icrası da kaçınılmaz olabilecektir” şeklindeki açıklamaları ülkücülerin tepkisine neden oldu. Akit’e konuşan ülkücüler, PKK’yı değil Cumhurbaşkanını hedefe koyan Bahçeli’ye “Eğer gerçek vatanseversen saraya değil, Kandil’e yürü” diyerek, Bahçeli’yi topa tuttular.

SARAYA DEĞİL, KANDİL’E YÜRÜ

Bağımsız Ülkücüler Platformu Başkanı Adnan Baran, “PKK, ülkücülerin ve ulusalcıların sokaklara dökülmesini ve Sayın Erdoğan’ı protesto etmesini istiyor. Çünkü terörün en büyük düşmanı olan Sayın Cumhurbaşkanı’nı bitirmek istiyorlar. Cumhurbaşkanımızı hedef almak terörle işbirliği yapmaktır. Bahçeli eğer bu ülkenin iyiliğini düşünüyorsa; Saraya, Sayın Erdoğan’a karşı değil, katiller sürüsü PKK’nın yuvası Kandil’e yürümeli” şeklinde konuştu.

PKK’NIN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYOR

Baran, sözlerine şöyle devam etti: “Demirtaş ile Bahçeli aynı dili konuşuyor. PKK’lılar ‘katil devlet’, ‘katil Tayyip’ diye bağırıyor ama burada da milliyetçi olduğunu iddia eden kişiler de ‘katil PKK, işbirlikçi AKP’ diye bağırıyor, sayın Cumhurbaşkanı’na saldırıyor. Milliyetçi gibi görünen birileri, bilerek ya da bilmeyerek PKK’nın değirmenine su taşıyorlar. Birtakım ideolojik faaliyetlerle şehitlerimizi istismar ediyorlar. PKK’ya ‘devlet size ne verdi de silah bırakıyorsunuz’ diyenler bugün de terörle mücadele eden devlete saldırıyor. Terör olaylarının orkestra şefi Haçlı ve Siyonist ittifakı, orkestrada olanlar ise MHP, HDP, CHP, Paralel, Doğan ve terör örgütleridir. Asıl eylemi yapan suçlanmıyor, PKK’ya karşı en kararlı mücadele veren sayın Cumhurbaşkanı suçlanıyor. PKK katliam yapacak, siz de PKK’yı değil de askerlerimizi, hükümetimizi suçlayacaksınız. PKK’nın moral ve motivasyonunu artıran hareketler bunlar.”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

TERÖRE KARŞI YÜRÜ

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Alaattin Aldemir, “Ülke yangın yeriyken, ülkedeki yangını söndürmek için devletine destek olmak yerine, devletin gücünü hedef alan açıklamalar yapmak, PKK’ya yarar. Sayın Erdoğan, devlet başkanıdır. Ona saldıran, devlete saldırmıştır. Sayın Bahçeli saraya karşı yürüyeceğine teröre lanet mitingi düzenlesin ve teröre karşı yürüsün” ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ’NİN RAKİBİ DAVUTOĞLU’DUR

Aldemir, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir zamanlar ‘Abdülhamit giderse güllük gülistanlık olur’ diyorlardı. O gitti, Osmanlı yıkıldı. Şimdi aynısını Tayyip Bey’e de yapıyorlar. Ülkenin yanında durmak, devletin yanında durmaktır. Devlet başkanının yanında durmaktır. Devlet Bey’in rakibi Sayın Davutoğlu’dur. Neden Sayın Erdoğan’a saldırıyor? Bunu BBC, CNN yapabilir ya da diğer ülkelerin liderleri yapsa normal karşılarsın ama kendi ülkenin devlet başkanını, devlet başkanlığı makamını neden hedef alıyorsun?” 

ÜLKÜCÜLERİ MANKURTLAŞTIRDI

Yusufiyeli Ülkücüler Derneği Başkanı Hasan İlter, “Sayın Bahçeli birtakım derin mihraklardan aldığı emirleri, ülkücülük ve milliyetçilik maskesi altında uygulamaya çalışıyor. Demirtaş’ın söylemleri, taşeronu olduğu uluslararası güçlerin görüşlerini yansıtmaktadır. Ya bizim mankurtlara ne oluyor? Bahçeli, MHP’lileri ve ülkücüleri mankurtlaştırdı, devlet başkanına düşman haline getirdi” dedi.

GAYRİ MİLLİ GÜÇLERİN OYUNCAĞI

İlter,  “Rahmetli Başbuğumuzun mektubunda da belirtildiği gibi Sayın Bahçeli, geçmişi karanlık bir kişidir. Ülkemizin böylesine çok hassas bir dönemden geçtiği günlerde ülkemize karşı topyekun bir savaş uygulandığı bu durumda, Sayın Bahçeli’nin milli güçler yanında yer alması gerekirken gayri milli güçlerin oyuncağı durumuna düşmesi, milliyetçi ve ülkücü tabanı çok çok derinden yaralamaktadır. Ülkemiz terör saldırılarına sadece bugün muhatap olmuyor, geçmişte de bu saldırılardan çok daha vahimini ve elimini bu millet ve bu ülke yaşadı. O zamanlar hiç kimse Cumhurbaşkanlığı’na yürümeyi düşünmedi bile. Müslüman Türk milleti Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan nezdinde büyük bir saldırıyla karşı karşıyadır.” diye konuştu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23