• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Vehbi Kara
Vehbi Kara
TÜM YAZILARI

Seçimde Niçin Ak Parti?

22 Haziran 2018
A


Vehbi Kara İletişim: [email protected]

Bu seçimde bazı zatlar, Erdoğan ve Ak Parti’ye oy vermemeyi hatta hiçbir partiye oy vermemeyi düşünüyor. Bunun yanlış bir karar olduğunu dilim döndüğünce anlatmaya çalışayım:

Ak Parti’nin eleştirebilecek bir çok yanı vardır. Makalelerimde çoğunlukla beğendiğim icraatlarını yazıyorum. Beğenmediğim ve hatalı bulduğum icraatları dahi açık sözlülükle dile getiriyorum. Ayasofya’nın ibadete açılması ve kadınların iş hayatına sokularak evinden uzaklaştırılmasına en çok karşı çıkan yazarım. Fakat burada kantarın topuzunu kaçırmamaya da özen gösteriyorum. Zira bir kişiyi veya bir müesseseyi değerlendirirken “hasenatı seyyiatına galebe ediyor mu?” yani “iyilikleri kötülüklerinden çok mu?” diye bakmak gereklidir.

Ruz-i Mahşerde gerçek adaletin sahibi olan Allah bu şekilde insanları mahkeme edeceğini buyurmuş. Bu durum biz kulların da değerlendirme yaparken bu hususa dikkat etmesini gerektiriyor.

Papaza kızıp oruç bozanlar, pire yüzünden yorganı yakanları çok görüyoruz. O halde bu duruma düşmemek için akıl ve izanla hareket etme mecburiyeti vardır.

Ak Parti ve başından beri yöneticiliğini yapmış olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkemize sayısını bu makale sınırları içinde yazamayacağım kadar çok güzel icraatlar yapmıştır. Ne yapılan yollar ne havalimanları ne nükleer enerji santralleri ne de sayısız milli savunma projeleri, anlatmakla bitmez.

Ak Parti, 16 yıl içerisinde devletimizi kendi sultasına alan, devleti ve kurumlarını kendi ideolojisine göre şekillendirmeye her fırsatta geyret eden ve halka yabancitek partili CHP ideolojisini zirüzeber etmiştir.

Bu çağdışı ideolojisiyihalka zorla dayatan, müzmin başarısızlığına rağmen her zaman gayri ahlaki yollarla ve darbelerle gücü elinde bulundurmayı kendine davranış biçimi edinmiş, köhne, kokuşmuş, hiçbir düşünce derinliği bulunmayan bu zihniyetle gerçek bir mücadele vermiştir.

Bakın; bize yıllarca hürriyet ve özgürlüğün sembolü olarak gösterilen fakat masonların en büyük üstadlarından biri olan Demirel ile bir mukayese yapayım:

Demirel'in elinde de şapkasıyla heykelini diktiler. Bunu apaçık ve kasıtlı bir şekilde yaptılar. Bazı şeylere inanmak güç lakin gözümüzün içine baka baka bize ne fena şeyi yutturdular. Süfyan'ın en büyük marifetlerinden olan şapka, bu fena adamın eliyle meşrulaştırıldı. İşin kötüsü Risale-i Nurları okuyan insanlar dahi bu insanı övüp sena edebildi.

İnsan biraz haya eder. Bu şapka yüzünden Erzurumlu Şalcı Bacı'dan tut İskilipli Hocaya kadar binlerce insan idam edildi. Kaç insanın ocağı söndürüldü.Şimdi şapkayı sembol yapan Demirel'i onca fenalığı ortada dururken ve bir kere dahi nedamet etmemişken yerlere göklere sığdıramıyorlar. Peki niçin?

Çünkü tek perti ve CHP ideolojisine son nefesine kadar hizmet ettiği, sembollerinden asla vaz geçmediği için.

Demirel'in bilhassa 28 Şubat 1997 süreci ve sonrasında inanan insanlar arasında yaptığı yıkıma bizatihi şahit olduk, cuntacılarla beraber nasıl hareket ettiğini, senfoni orkestraları karşısında ve asker sivil brifinglerinde elindeki şarap kadehini kaldırarak; "İşte benim çağdaş Türkiyem" nutuklarını gördük.

Başörtülü kızlara; "Okumak istiyorlarsa Suudi Arabistan’a gitsinler" diyecek kadar alçalarak ulusalcılarla, bağnaz Kemalistlerle ve darbeci generallerle nasıl omuz omuza verdiğini, mason locaları ile olan irtibatını, hepimiz yaşadık ve gördük.

Kur'an-ı Kerim’deki; "şeriat ve cihad ile alakalı 272 ayet çağımıza uymuyor" diyerek dinden çıkmasına dahi şahit olduk. Hükmün sahibi ancak Allah’dır. Sen kim oluyorsun, mason uşağı?

İslam ve Müslüman düşmanlığını kendine en büyük siyasi program edinmiş bu seküler ideolojinin gücünü kırması ve bu ideolojiyi devlet yönetiminden uzaklaştırması için Ak Parti’yi desteklemek gerekiyor. Sadece bu bile Ak Partiyi desteklemek için yeter şarttır. Bir daha o dehşetli inkılap softalarının cinayetlerini yaşamamak için halkımızı sağduyuya çağırıyor, seçimlerin vatana millete hayırlı olmasını diliyorum…

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23