• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Dünya, DSÖ’den büyük değil mi?!

17 Eylül 2021
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Dünya Global Resetçilerin yazılı senaryolarını hayata geçirerek hızla bir meçhule doğru sürüklenmektedir. 

TransHümanizm!

İnsan din, ahlak, cinsiyet ve geleneğinden soyutlanarak BİREY olarak GENDER şeklinde tanımlandıktan sonra, bugün chiplenerek Neuralink teknolojisi ile Siborglara dönüştürülmek sureti ile nesneleştirilerek sadece yeni bir dünya düzeni değil, biyolojik insan türünü sona erdirerek yeni bir insan inşa edilmeye çalışılmaktadır.

Yeni global düzende aileye de yer yoktur.

COVID-19 adını verdikleri virüs ile birlikte 5G, Starlink aynı oyunun parçaları olarak dört koldan saldırılarla toplum baskılanarak dayatılmaya çalışılmaktadır.

Global çete ve karanlık güçlerin dayatmalarına Necip Türk milletinin asıl ve asil insanları asla ve kata boyun eğmeyecektir!

Dünyada ve Türkiye’de yeniden bir tarih yazılacaksa, bu şeytan aklının yazdığı senaryoların hayata geçirilmesi değil onu Malazgirt’te ve Çanakkale’de tarih yazan bu vatanın gerçek sahipleri Türkler yazacaktır!

İstiklal marşında KORKMA! Sönmez bu şafaklarda yüzen alsancak..! diye marş yazan milletimiz bu dayatmalardan asla korkmayacaktır! 

Korkaklar ve cesaretsizler eleğin altına düşecek! Hakk’ın hatırını âli tutanlarla; Kızılelma hedefimize doğru korkmadan yolumuza devam edeceğiz!!?

Küresel sermayenin içimizdeki kripto ve bir türlü dönmeyen, devşirilemeyen bu toprağın nimetlerinden istifade edip ihanet edenlere Türkiye bırakılmayacaktır!

Amaçları korkutmak! Korkmayacağız yılmayacağız ve bu yapılan haksızlıklar karşısında susan devletin en tepesinden ferdine kadar hiçbir kişi ve kuruluşu da unutmayacağız!

Mazlumların umudu, dünya beşten büyüktür diyen seçilmiş cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devletin adamı Devlet Bahçeli liderliğindeki Cumhur İttifakı hükümetinden alacağı kararlarla küresel sermayenin oyunu bozması talep edilmektedir!

Sayın cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan! Dünya, DSÖ’den büyüktür mesajını vermelidir!

Cumhur İttifakı liderleri 2023 hedeflerine hızla ve azimle ve başta Savunma Sanayii ve kalkınma hamleleri ile başarıyla yürümekte olan Gürbüz Türkiye Cumhuriyeti’nin önünü küresel emperyalizmin bir oyun olan corona, aşı, maske, PCR testleri.. Vs gibi anayasal düzeni delmeye yönelik kanunsuz ve antidemokratik mobbing uygulamaları ile maksatlı ve provokatif eylemlere yönlendirme amaçlı olan bütün bu uygulamalara dur diyecek ve gerekeni yapacaktır diye bu milletin asıl ve asıl sahipleri ümitle bu oyunların bozulacağı açıklamaları beklemektedir!

TARİH! Dünya globalresetçilerinin Türkiye’deki planlarını hayata geçirdiği kölelerini, bilim adamlarını, onların, medya, mafya, sermaye, siyaset, bürokrasi, akademi ve STK içindeki işbirlikçilerini de affetmeyecektir!

Son 20 yıldır küresel emperyalizmin dünya üzerindeki oyunlarını 1.500.000’a yakın Facebook, Twitter ve Instagram’da üyelerimizle paylaşıyoruz! Yayınlıyor, ilmimizin zekâtını veriyoruz!

Yapılan bütün bu haksızlık karşısında dilsiz şeytan olmamak için Hakk’ın hatırını âli tutmaya tarafımızca yapılan bütün baskı ve mobbinglere rağmen mücadeleye devam ediyoruz!

Kan tükürüp kızılcık şurubu içtik diyoruz!

Tarafıma devleti işgal etmiş kuruluşlarla verilen 100 milyarlarca cezaya rağmen ayakta durup doğruları söylemeye devam ediyoruz!

Hedeflerinde algı operasyonları ile büyülediği ve tesiri altına aldığı yetişkinler yanında bu sefer de hedeflerinde bu ülkenin geleceği olan çocuklarımız bulunmaktadır!

Sadece devletin bir bölümünün Sağlık Bakanlığının ve adı Bilim Kurulu olan, adı bazı ilaç firmalarının yönetim kurulunda da danışmanlık ve bilim kurulu üyeliği yaptığı iddia edilen bazı üyelerin söylemleri dışında doğruluğu diğer bilim adamlarınca kanıtlanabilecek serbest demokrasi ortamında tartışma konusu bile yapılamayan uygulamalardır! 

Türkiye Cumhuriyeti’nde demokrasiyi savunan siyasi partiler esas kabul edilirken, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve iki tane sahalarında uzman doktor profesör bilim adamının  “…elimizde dünyadaki bütün bilim adamlarını mutmain edecek belge ve bilgiler mevcuttur! İstenilen zeminde ve zamanda ve yerde gerekirse basın karşısında insanlık huzurunda paylaşabilecektir..!” diyerek yaptığı açıklamalarda halk sağlığını ciddi tehlikeye sokabilecek iddiaları ile ilgili olarak Türk milleti geleceği açısından yetkililerden cevap beklenmektedir!!?

Bu suskunluk ve antidemokratik uygulamaların rakamlarla televizyon kanalları da kullanılarak devlet erkinin “Devletin şefkat eli yerine; provokatif eylemlere de yönelebilecek, Gezi Parkı misali millete düşman tavrı “Son yıllarda dünya mazlumların umudu! Cumhur İttifakı’nın lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 hedeflerine doğru hızla ilerleyen başta savunma sanayii ve kalkınma hamlelerini gölgede bırakacak uygulamalar olarak milletimiz tarafından tasvip edilmemektedir!!?

Milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımızdan konunun bir kere daha konu Türkiye’nin ve çocuklarımızın geleceği ve geri dönüşü olmayan uygulamalardır!

Yarın “Aldandık..! Aldatıldık..! Yanılmışız ..!” dememek için bağımsız bilim adamlarının da bulunduğu ortamda yukarıda basın açıklaması yaparak “her türlü işbirliğine belge ve bilgilerimizle hazırız” diyen bilim adamları da dinlenmelidir!

Türkiye’nin geleceğini ve halk sağlığını tehdit eden uygulamaların yeniden oluşacak yeni bilgiler ışığında milletimizi ikna edecek açıklamalar yapılarak ve değerlendirilerek milletimize ve geleceğimiz olan çocuklarımıza yapılan bu uygulamaların hayata geçirilmesini milletimizin asıl ve asil insanları cumhurbaşkanımızdan acilen beklemektedir!

Vesselam! WhatsApp ihbar hattı: 0 530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

L.özdemir

Allah güç versin. aklına .fiktrine kalemine evet bunun gibi olaylardan dolayı(torpil)alt tabakadan fazla tepkiler oluşuyor.

Çığlık

Bizlere tercüman olan değerli Ahmet hocamıza çok teşekkür ederiz Allah razı olsun çalışmalarınızın devamını bekliyoruz hocam Rabb'im gayretinizi arttırsın
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23