• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mehmet Koçak
Mehmet Koçak
TÜM YAZILARI

Almanya, Türk kökenli ajanlarını devreye soktu

15 Mayıs 2019
A


Mehmet Koçak İletişim: [email protected]

ABD’nin başını çektiği Almanya ve Fransa’nın da içinde aktif yer aldığı Batılı emperyalist güç odakları, içişlerimize müdahale etmeye devam ediyorlar.

Hedef, içinde bölücü ihanetin de yer aldığı, dış destekli ‘Şer İttifakı’nın, tekrarlanacak olan İstanbul İBB seçimlerini kazanmasına destek olmak.

Asıl ve nihai hedef ise ülke genelinde ‘Erdoğan Karşıtı Cephe’yi bir isyana yönlendirmek için harekete geçirmek. 

Bu emellerine ulaşabilmek için istikrarsızlığı tetikleyecek siyasi baskıların yanında ekonomik yaptırımların da devreye sokulması planlanıyor.

ABD’nin Türkiye’yi teslim alma girişimlerini destekleyen ülkelerin başında Almanya gelmektedir.  

Almanya bir yandan Türkiye’nin AB’ye tam üyeliğini engellemeye devam ederken, diğer yandan yeni karşı hamlelerle tehdit etmeye devam ediyor. 

Alman gazetelerinin sütunlarına taşınan yorumlarda yeni hamleler ima ediliyor ve sürdürülmekte olan düşmanca tavır açık ve net bir şekilde orta konmaktadır.

Almanya’nın Frankfurter Rundschau ve Stuttgarter Nachrichten gazetelerinin sütunlarına taşınan yorumlarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı uyarmanın yeterli olmayacağı ve ekonomik yaptırım yolunun tercih edilmesi gerektiği vurgulanıyor. 

Bütün bunlar yetmezmiş gibi Alman derin yapılarının Alman medyasında ve siyasi partilerdeki görevli Türk kökenli ajanlarını aktif bir şekilde kullandığı görülmektedir.

TÜRK ASILLI ALMAN AJANLAR

Türk asıllı olup Alman vatandaşlığına gecen Alman derin yapıları tarafından yetiştirilip görevlendirilen çok sayıda ajan bulunmaktadır. 

Bunların bir kısmı siyaset alanında, kimileri sendikacı ve gazetecilik maskesi altında görev yapmaktadırlar. 

Bu ajanların bir kısmı Almanya’da, diğer bir kısmı ise yetiştirilip Türkiye’de görevlendiriliyor. 

Gazeteci kimliği altındaki ajanların başında Alman Die Welt gazetesi Türkiye muhabiri Deniz Yücel gelmektedir. 

Suçu tespit edildi ve hakkında “terör propagandası ve halkı kin ve düşmanlığa sevk etme” suçlamalarından dava açıldı. 

Bu kişi 14 Şubat 2017’de gözaltına alınmış ve sonrasında tutuklanmıştı.

Deniz Yücel’in tutukluluğu, Almanya ve Türkiye arasındaki ilişkilerinde gerilime neden olmuştu.  

Almanya Başbakanı Angela Merkel, kararla ilgili Deniz Yücel’in serbest bırakılması için süreç içinde devrede oldu. 

Almanya diğer ajanlarını cesaretlendirmek amacıyla sahiplendiği gibi Deniz Yücel’i eşiyle birlikte özel bir uçakla Almanya’ya almıştı. 

Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Jean Claude Juncker, Yücel’in tahliye edilmesini memnuniyetle karşıladığını söyleyerek bir ajanın nasıl sahiplenildiğinin en güzel örneğini göstermişti.

Ancak bu ajan kısa bir dinlenmeden sonra yine görevine devam ederek “hain her zaman ve her yerde görevde olur” sözünün ne derece doğru olduğunu ispatlamış oldu.

Bu ajan şimdi yine devrede. 

Düzenlediği basın toplantısında “Erdoğan’ın kaybetmesi gerekiyor: E. İmamoğlu başarılı olduğu takdirde, Erdoğan’ın itibarını yitirmesi daha da berraklaşacak. İstenilen başarı elde edilebilmesi için Erdoğan’a karşı olan ittifak her yönüyle desteklenmeli” diyerek siyasilere çağrıda bulunmak suretiyle fitne-fesat yaymaya devam ediyor. 

CEM ÖZDEMİR İLKLERİN BAŞI

1994 yılında Alman Parlamentosu’na seçilen ilk Türk kökenli vekil olan Cem Özdemir, Alman devletinin hizmetinde Türkiye karşıtı politikaları yönlendiren Alman siyasetindeki Türk kökenli ajanların başıdır. 

Sözde ‘Ermeni Soykırımı Tasarısı’Alman Parlamentosuna hazırlayıp sunan heyetin başkanıydı. 

Yıllardır PKK – DHKP-C gibi bölücü terör örgütleri ve FETÖ ile yakın ilişkiler içindedir. 

Her fırsatta Türkiye aleyhindeki propagandalara destek vermektedir. 

Cem Özdemir’i Alman derin devleti adına yöneten ve yönlendiren yıllarca birlikte çalıştığı Yeşiller Hareketinin öncülerinden ve halen Federal Meclis Başkanvekili olan Claudia Roth’dur.

Şimdi, Cem Özdemir de Türkiye karşıtlığı eylemlerin yönlendiricisi olmakla kalmayıp gezi olaylarına destek için eylemcilerin arasında yer alan hocası Claudia Roth ile birlikte Başkan Erdoğan düşmanlarının buluştuğu o şer ittifakına destek için siyasi kulislerde aktif faaliyetler içindedir.

Siyasetçi veya gazeteci olarak yetiştirilen Türk asıllı bu ajanlar, farklı partilerde veya farklı gazetelerde olsalar da görevleri aynıdır.

Ayrıca içimizde olup deşifre edilen ajanlar var.  

Bunların başı Can Dündar’dır.

O ve onun gibiler, deşifre olur olmaz Almanya’ya taşındılar.

En üst makamlarca kabul buldular ve en yetkili kişiler tarafından onlara Alman vatandaşlığı takdim edilerek korunmaya alındılar. 

Tasması Alman istihbaratının elinde olan bunlar şimdi oradan Türkiye’ye karşı ağızlarından salyalar akıtarak havlamaya devam ediyorlar. 

Almanya, ekonomik gücünü kullanarak Türkiye’yi hedef alması yeni değildir. Tarihin derinliklerinden gelen bir emperyalist bakış acısıdır.

Beslediği Türk asıllı ajanlarını devreye sokmak suretiyle Başkan Erdoğan’a karşı oluşan karşı cepheye verilen desteğin asıl sebebi işte budur. 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23