• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zekeriya Öz, Hakim Savcı Lojmanları'ndaki evi boşalttı

Yeniakit Publisher
2014-09-08 15:20:00 - 2014-09-08 22:29:19
Zekeriya Öz, Hakim Savcı Lojmanları'ndaki evi boşalttı

Düz savcı Zekeriya Öz, tam 5 aydır boşaltmadığı Bahçelievler Hakim Savcı Lojmanları'ndaki daireyi boşalttı. Lojman görevlisi Vakkas S. "Aylardır aidat alamıyordum. Şimdi rahatladım" açıklamasında bulundu.

Hükümete yönelik 17 ve 25 Aralık darbe girişimlerinin ardından diğer başsavcı vekilleri ile birlikte görevden alınarak Bolu'ya düz savcı olarak atanan Zekeriya Öz, önceki gün 5 aydır ısrarla boşaltmadığı Bahçelievler Hakim Savcı Lojmanları'ndaki dairesini boşalttı. Daha önce lojman yöneticisi de olan Öz, tayin olduktan 4 ay sonra yeniden seçilen yönetici ve yardımcılarına itiraz etmiş, yapılan seçimin hukuksuz olduğunu iddia etmişti. 

NAKLİYE KAMYONU KAPIDA 

Aylar geçmesine rağmen lojmandan çıkmamakta direnen Öz'ün ani bir kararla dairesini boşaltması, meslektaşlarınca HSYK seçimlerinden umutlu olmadığının işareti olarak yorumlandı. Önceki gün öğle saatlerinde lojmandaki A Blok'un önüne Flaş Nakliyat adlı firmaya ait kamyonun yanaşmasıyla Öz ailesinin taşınmaya karar verdiği anlaşıldı. Firma görevlileri önceden paketlendiği anlaşılan eşyaları sarı renkli kamyona yükleyerek lojmandan ayrıldılar. 

UMUTLU OLSA TERK ETMEZDİ 

Meslektaşları, "Öz umutlu olsaydı, lojmanı kesinlikle boşaltmazdı" yorumun yaptı. Bu arada Zekeriya Öz'ün lojman yönetimini bırakmaması üzerine, yeni seçilen yönetimle arada kalan sitenin görevlisi Vakkas S. de rahat bir nefes aldı. Vakkas S. "Zekeriya Öz yönetiminde aidatları elden topluyorduk. Yeni yönetim bankaya yatırılmasını istedi. Ama eski yönetim görevi bırakmadı. Aylardır aidat toplamaya korkuyordum. Şimdi rahat nefes aldım" dedi. 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23