• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yunan ağzıyla manşet atan Odatv, AB'den Türkiye'ye 'yaptırım' istiyor!

Yeniakit Publisher
2020-12-05 18:13:00 - 2020-12-05 18:18:34
 Yunan ağzıyla manşet atan Odatv, AB'den Türkiye'ye 'yaptırım' istiyor!

Sol medyanın karanlık Oda'sı, Yunan ağzıyla attığı manşet ile adeta Avrupa Birliği'nden (AB) Türkiye'ye yaptırım uygulanmasını istedi.

Türkiye’de fitne haberciliğin çıkış noktası Odatv, devlet aleyhine haberlere imza atmaya tam gaz devam ediyor. Odatv, AB'den Türkiye'ye yaptırım uygulanmasını isteyen düşman ağzıyla bir manşete imza attı.

Odatv'den yaptırım algısı

Son olarak CHP'de tecavüz olaylarını örtbas etmek için 'Ekrem İmamoğlu'na suikast' yalanını ortaya atan Odatv, Türkiye aleyhtarlığında düşman ağzıyla yayın yaparak AB’nin 'Türkiye' açıklaması üzerinden attığı başlık ile algı operasyonuna girişti.

Hukuka uygun bir şekilde Doğu Akdeniz'de sismik araştırmalar yapan Türkiye hakkında 10-11 Aralık'ta toplanacak olan Avrupa Birliği Liderler Zirvesi’nde yeni kararlar alınacak. Yaptırım uygulanıp uygulanmayacağı konusunda belirsizlik varken Odatv, 'yaptırım' uygulanmasını ister tarzda bir habere imza attı.

Türkiye’ye yaptırım olsa ‘kına yakacak’ olan Odatv, Yunan ağzıyla yaptığı haberde, Türkiye için "Herkesi karşısına almak için elinden geleni yaptı" başlığını  attı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

AB'li yetkiliden Türkiye açıklaması

Öte yandan Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell dün yaptığı açıklamada, "Ben Türkiye ve AB’nin ortak çıkarlar paylaştığını düşünüyorum, özellikle iyi komşuluk ilişkilerinde." ifadelerini kullanmıştı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

S.C.

Bu memleketin her seyi zehir olsun vatan hainlerine.Elin Jozef i bile sizden daha akilli.Sizin ahlakiniz zaten yok da aklinizi da kac paraya dostlariniza sattiniz asagilik kopekler.Dunyada sizin orneginiz yok.Yaziklar olsun. Bir de basin ozgurlugu yok diye havliyorsunuz.Sizi Kim Yong a gondermek gerek.

Bay b

Bu vatan hainleri ni memleketten söküp atmalı bunlar yediği tabağı pisleyen aşağılık insanlar yazıklar olsun bunlara ve bunlara destek veren insanlar a.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23