• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Youtube ahlaksızlık platformuna döndü! Eşcinsel sapkınlığı böyle yaygınlaştırıyorlar

Yeniakit Publisher
2019-07-05 12:21:00 -

Denetimsiz yayınları ile toplum ahlak yapısına dinamit koyan Youtube platformu her gün ayrı bir rezilliğe sahne oluyor. Paylaştığı videosu 1 milyon izlenen ve kırık tavırları ile dikkat çeken sunucu, bir travestiyi konuk alarak, 'seks işçiliği'ni konuştu.

 Taha Emre ÖZDEMİR  yeniakit.com.tr 

Her geçen gün daha da ahlaksız videoların yayınlandığı Youtube platformunda yapılan denetimsiz yayınlar ahlak yapımızı tehdit etmeye devam ediyor.

Ahlaksızlık enine boyuna konuşuluyor

Kırık hareketleri ile dikkat çeken özel bir kanalın sahibi Mert Karacan, travesti kişiyi konuk aldığı programında 'seks işçiliğini' konuştu. Travesti birey bu işi yaptığı için gurur duyduğunu anlatırken, bir park ortamında çekilen program yarım saatten fazla sürüyor. Fuhuş ile birlikte LGBT güzellemesinin yapıldığı skandal yayında rezilliklerin tamamı enine boyuna konuşuluyor. Akıllara durgunluk veren ahlaksızlık yaklaşık 1 milyon izleyiciye ulaşıyor.

Hedef kitle ergenlik çağındaki çocuklar
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Yapılan araştırmalara göre Youtuberları en çok ilköğretim çağındaki çocuklar taskip ediyor. Hiçbir denetimden geçmeyen herkesin kolayca yayın yapma imkanına sahip olduğu platform, ergenlik çağındaki körpe zihinleri zehirliyor. Her geçen gün dozu artan ahlaksızlıklar ise Youtube ve benzeri video paylaşım kanallarına denetim getirilmesi gerekliliğini artırıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

meçul

devlet ağzını ayırıyor....

......

Kafirin dijital medyasına artık denetim ve sansür istiyoruz. Çok ağır para cezaları da gelmeli.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23