Yine Metrobüs rezilliği! Engelli vatandaş zor anlar yaşadı
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
İstanbul’un Küçükçekmece Cennet Metrobüs alt geçidinde bozuk asansör vatandaşları isyan ettirdi. Metrobüs çilesine her geçen gün yeni olaylar eklenirken, tartışmalı başkan Ekrem İmamoğlu'nun yönetim zafiyeti konuşuluyor.
Daha önce Altunizade ve Zincirlikuyu metrobüs durağındaki yoğunluk vatandaşları isyan ettirmişti. İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde Metrobüs çilesine bir yenisi daha eklendi.
Küçükçekmece Cennet Metrobüs alt geçidinde bulunan yürüyen merdiven ve asansörün bozuk olması vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Vatandaşlar benzer olayları şikayet etmelerine rağmen geri dönüş sağlanmadığını belirtti.
Krize dönüşen olayın arkasında, tartışmalı başkan Ekrem İmamoğlu'nun yönetim zafiyeti var.
Asansörün günlerdir bozuk olması nedeniyle tekerlekli sandalyeli engelli bir vatandaş diğer vatandaşların yardımıyla merdivenlerden taşınarak indirildi. Yaşanan anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.