• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yerel seçim sürecinde açıklamaları ile gündem olmuştu! CHP'de bir isim daha ihraç edildi

Yeniakit Publisher
2019-11-20 18:44:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Yerel seçim sürecinde açıklamaları ile gündem olmuştu! CHP'de bir isim daha ihraç edildi

Yerel seçim sürecinde partisine sert eleştirilerde bulunan Bayraklı Belediyesi eski başkanı Hasan Karabağ, CHP'den ihraç edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi, Bayraklı Belediyesi eski Başkanı Hasan Karabağ, partiden ihraç edildi.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde, yaptığı konuşma nedeniyle disiplene yollanan Bayraklı Belediyesi eski başkanı Hasan Karabağ için karar verildi.

İl Disiplin Kurulu, Karabağ'ın partiden ihracına karar verdi. Karabağ’ın 10 gün içinde Yüksek Disiplin Kurulu’na itiraz etme hakkı bulunuyor.

Ne söylemişti?

Eski Başkan Karabağ’ın 31 Mart yerel seçimleri öncesinde yaptığı konuşma şu şekilde:

"Sizin hiç tahmin etmediğiniz kadar deli cesuru bir adamım. Topunuz gelin! Bundan sonraki süreçte hepimiz göreceğiz. Siz mi adamsınız, biz mi adamız! Çöplükten gelen çöplüğe gider.

Birileri kendini tarif ederken ben ‘Dersimli Ahmet’, öbürü ‘Mersinli Mehmet’, diğeri ‘Antepli Hüseyin’, bir başkası başka şehir diyor. Biz Atatürk cumhuriyetinde yaşıyoruz. Kendimi tarif ederken ben Atatürk cumhuriyetinin çocuğu Hasan Karabağ diyorum. Doğduğun yeri söyleyerek adam olamazsın. İnançlarınla, yaşamınla, bayrağınla cumhuriyet sevgisiyle, Atatürk’le adam olursun.

İzmir halkı İzmir’e sahip çıksın. İzmir’in başına rant çetelerinin birinin adamını getirmek istiyorlar. Bir soyguncuyu İzmir’e getirmek istiyorlar. Ben bir çırayı yaktım, ateşi yakıyorum. İzmir’e, Bayraklı’ya sahip çıkın. Bayraklı’nın yolunu bilmeyen müteahhit adamlar geliyor Bayraklı’dan aday oluyor. Ulan pez…nkler sizin ne işiniz var burada? Yahu müteahhit Bayraklı Belediyesi’ne niye aday olmak istiyorsun kardeşim? Aylık maaşı 10 bin TL buranın"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Delioğlan

Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış....

memo

tehlikeyi niye görmezler bilmem....... bir akp li olarak bu chp li basiretsizler insanı hasta ediyor sinir ediyor ... 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23