• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeni Malatya'nın hocası rakip taraftarla kavga etti! "Tribüne çıkar savaşırım"

Yeniakit Publisher
2022-08-27 09:48:00 -
Yeni Malatya'nın hocası rakip taraftarla kavga etti! "Tribüne çıkar savaşırım"

Yeni Malatyaspor, Eyüpspor deplasmanında 3-2 mağlup oldu. Eyüpspor taraftarları içinden birisinin kendisine küfür ettiğini söyleyen Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Emniyete dedik, ‘Hocam ilk defa mı küfür yiyorsunuz' dedi. Tribündeki reisi de tanımam ben. Siz görevinizi yapmazsanız ben alayına gider diyorum. Polis bizi korumayacaksa statta, ben de tribüne çıkar savaşırım" dedi.

1. Lig'in 3. haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanda Eyüpspor'a 3-2 mağlup oldu. Eyüpspor taraftarıyla, Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan arasında gerilim yaşandı. Tribüne kadar çıkan Arslan’ı, ev sahibi takımın başkanı Murat Özkaya sakinleştirdi.


Müsabakanın ardından basın toplantısında konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, zorlu bir mücadele olduğunu ifade ederek, “Kaliteli takıma karşı oynadık. Kulübelerde alternatif oyuncular belirleyici oldu. Zor, iyi mücadele ettik ama duran toplardan Samet ve Jospin'in seviye altında kalması maçı negatife çevirdi. İkisi de güvendiğimiz bir oyuncu. Ama hazırlık maçları yapamadılar. Yavaş yavaş daha iyi olacağız. Geriden geldik, pes etmedik. Geleceğe güvenle bakıyorum” dedi.

Müsabakanın son bölümlerinde taraftarlar ile kendisi arasında yaşanılan gerginliğe değinen Arslan, “Şahsımı hedef alıp hem küfür hem başka türlü hakaret vardı. Özel yerden bir şeyler söyledi ayyaşın teki. Emniyete dedik, ‘Hocam ilk defa mı küfür yiyorsunuz' dedi. Tribündeki reisi de tanımam ben. Siz görevinizi yapmazsanız ben alayına gider diyorum. Polis bizi korumayacaksa statta, ben de tribüne çıkar savaşırım. Ben sahada görevimi yapayım. Emniyet tribünden neden korkuyor tribünden adam almak için. Arkasında kim var o şahsın artık. İlk defa küfür yemedik, yine yiyeceğiz ama görevini yapanlar da görevini yapsın. Eyüpspor ile çok güzel birlikteliğim var. Beraber play-off’lara gittik. Herkes benim dostum. Buradaki semtteki herkes dostum. Bir tane ayyaş yüzünden ilişkiler zedeleniyor. Polislerin kendilerine küfür edilince 5 seneden başlıyor. Ben Malatyaspor'un hocasıyım. Bende unvan taşıyorum. O zaman o şahsın oradan alınması lazım, orada gerginlik oldu. Bu korku neden, siz devletin polisisiniz. Nasıl sabah 5'te alıyorsunuz insanları, onu da tribünden alın” diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bozok

Emniyette dopru söylemişler maçlarda küfür yemeyenmi var. Gülşwni örnek gösterme demekki seninde özünda o duyhular var. Ben polisin maçlarda ve poöise hakaret edenlerin konssrlerinde bulunmSına karşıyım. Herkes tedbirini alsın. Hsinliğe haksrete gelince yap sonra beni koru hadi oradan. Bşrde bu fener seyşrcisini kim o trübünxe topladı hep aynı trğbün müfür siyaset bunu kim yaptırıyor araştırılsın.

kibarcik

tebrıkler hoca adamsın bu polıslere gelınce semtın polısıdır tırsmış sen nasıl olsa gıdıcen onlar kalıcak oturbunu yerınden oynatırsınn ama sana yaakısmaz konusmanı tebrık ederımdogrusunu yapotıon basrılar sen adamsın hıc bır hoca şimdiyue kadar düştüğğü takımdan ayrılmamazlık edemedısenyapotın tekrar tebrıkler
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23