• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeni bir parti kuruluyor! İttifak konusunda üstü kapalı mesajı verdiler

Yeniakit Publisher
2022-01-22 18:18:00 -
Yeni bir parti kuruluyor! İttifak konusunda üstü kapalı mesajı verdiler

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, yeni bir siyasi oluşum içerisinde olduklarını ve parti kuracaklarını söyledi.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat yeni bir siyasi parti kuracaklarını açıkladı. Kurulacak siyasi partinin ideolojisinin Osmanlı Ocakları ideolojisiyle aynı olacağını açıklayan Canpolat, yer alacakları ittifakı da duyurdu.

Osmanlı Ocakları Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulunan Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, yeni kurulacak partinin ideolojisinin aynı olacağını belirtti.

Kurulacak olan partide genel başkanlık görevini yürütmeyeceğini belirten Canpolat, “Osmanlı Ocakları olarak 72 ilde, 438 ilçede teşkilatlanmış, yurtta ve dünyada 16 yıla aşkın süredir insanlık adına faydalı faaliyet gösteren bu milletin bağrından çıkmış bir sivil toplum kuruluşuyuz. Bütün il ve ilçe teşkilatlarımızla yaptığımız ortak istişareler sonucunda, ülkemiz milletimiz adına daha faydalı faaliyetler yürütebilmek için, hiç kimseye, hiçbir siyasi partiye yük olmadan kendi siyasi partimizi kurma kararını almış bulunmaktayız. Şahsım adına, kurulacak partide genel başkanlık görevi veya yöneticilik yapmayı düşünmüyorum. Osmanlı Ocakları'nda görevime devam edeceğim, milletvekili adayı da olmayacağım. Osmanlı Ocakları'nı da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde milletimize hizmet ederken görmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Saadetli

Hülle partisi, akepenin stepnesi. Amaç algı oluşturup çamur ittifakına ilgi var dedirtmektir. Ama çabalar boşuna...

Dallı

YA OSMANLI DERKEN REİSE BİR KILÇIK TA SİZLERDEN Mİ.BU KADAR İLERLEME VARKEN TÜRKİYEDE
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23