Yemen'de Husilerin kalesi Sada kentindeki otelde yangın!
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Yemen'de İran destekli Husilerin kalesi olarak bilinen Sada kentindeki otelde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Yemen’de, İran destekli Husilerin kalesi olarak bilinen Sada kentinde, Husi milislerinin resmi sözcüsü Muhammed Abd el-Salam'a ait International Royal House Oteli’nde yangın çıktı.
Yemen’in kuzeyinde yer alan ve İran destekli Husilerin kalesi olarak bilinen Sada kentindeki en büyük otellerden biri olan International Royal House Oteli’nde yangın çıktı. Yangının nedeninin henüz bilinmediği kaydedilirken, otelin Husi milislerinin resmi sözcüsü Muhammed Abd el-Salam'a ait olduğu aktarıldı.
"Gökyüzü duman bulutları ile kaplandı"
Yemenli güvenlik kaynakları, yangında otelin üst katları ve çatısının hasar gördüğünü belirterek, "Sivil savunma ve itfaiye ekipleri, olay yerine ulaşana kadar gökyüzü duman bulutları ile kaplandı. Otelde kalanlar dehşete kapıldı, birkaç kişi ise bayıldı. Bayılan kişiler, şehir hastanesine gönderildi" dedi.