• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yemek yerken 27 bin lirasını böyle çaldırdı!

Yeniakit Publisher
2021-04-17 11:47:00 -

İstanbul Fatih’te Iraklı uyruklu turizmci İdris Ahmet, bir restoranda yemek yerken yabancı uyruklu kişiler tarafından yankesiciliğe uğradı. İdris Ahmet’in cebinden 27 bin 400 lira çalan şüpheliler kameralara böyle yakalandı.

Olay, 3 Nisan günü Yenikapı’da bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre, 20 yıldan beri Türkiye’de yaşayan Irak uyruklu turizmci İdris Ahmet, restoranda arkadaşlarıyla beraber yemek yiyordu. Müşteri kılığında restorana giren 1’i kadın 2 şüpheli arka masalarına oturdu. Erkek şüpheli montunu sandalyesine asarken elini İdris Ahmet’in ceketinin cebine attı. Ceketin cebinde bulunan 27 bin 400 lirayı alarak kendi ceketine koydu. Yemek bile söylemeden restorandan kalkan şüpheliler kayıplara karıştı.

Yemeği bittikten sonra cebinde paraların olmadığını fark eden İdris Ahmet hayatının şokunu yaşadı. Durumu polis ekiplerine bildiren Ahmet, şüphelilerin yakalanmasını bekliyor.

Hırsızlık anı kamerada

Yankesicilerin parayı çaldığı anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, bir erkek ve bir kadın şüphelinin İdris Ahmet’in bulunduğu masanın arkasına oturduğu görülüyor. Erkek şüpheli kendi montun astıktan sonra sandalyesini geri itiyor. Ceketini düzeltecekmiş gibi yaparak elini İdris Ahmet’in ceketinin cebine atıyor. İdris Ahmet’in ceketinden çaldığı parayı kendi ceketine koyuyor. Şüpheliler masadan kalkarak restorandan uzaklaşıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kehanet

hırsızlık suç değil cezası da yok neden çalmasınlar. ülkeyi hırsız namussuz katil şiddetçi, zinacı, faizci, tefeci, cennetine çevirdik. herşey bunları lehine düzenlenip bunlara sürekli af çıkarılıyor. bunu yapanlar ve islamın emrettiği kanunları çıkarmayanlar bilsinler ki ecel uzak değil Allahlın hesabı ve cezası ağır olacak. allah bunları koruma ve kollamanın hesabını soracak.

Nuri Çamlıbel

İnsan bu kadar ahmak olur mu ! Demek ki hak etmiş ! Aklının hakkını vermessen işte böyle olur !
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23