• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yandaş anketçi Kılıçdaroğlu’nu gazlamaya devam ediyor! CHP’lileri bile şaşırtan anketi paylaştılar!

Yeniakit Publisher
2022-03-28 11:53:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
 Yandaş anketçi Kılıçdaroğlu’nu gazlamaya devam ediyor! CHP’lileri bile şaşırtan anketi paylaştılar!

CHP yandaşı Gezici Araştırma’nın yaptığı anket sonucu güldürdü. CHP’lileri bile şaşırtan Murat Gezici’nin anketine göre Kılıçdaroğlu Türkiye’nin yeni cumhurbaşkanı seçilecek.

Siyasi partiler seçim çalışmalarına şimdiden başlarken anket şirketleri de seçmenin nabzını tutmayı sürdürüyor.

Özellikle siyasi partiler, seçimi kamuoyunda tutabilmek için anket şirketlerine bu konu hakkında araştırma yaptırıyor.

Son olarak CHP'ye yakınlığı ile bilen Gezici Araştırma Merkezi de gerçekleştirdiği son anketin sonuçlarını paylaştı.

İkinci turda olası senaryo

Bazı anket şirketlerinin, gönlünden geçen her rakamı araştırma sonucu diye servis ettiği şu günlerde Gezici Araştırma Merkezi Başkanı Murat Gezici de, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması halinde olası senaryoda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazandığını söyledi.

Kılıçdaroğlu yüzde 52,8

Gezici'nin anketinde "Cumhurbaşkanı ilk turda belirlenemeyip ikinci tura Kemal Kılıçdaroğlu ve Recep Tayyip Erdoğan kalsa kime oy verirsiniz?" sorusuna, katılımcıların  yüzde 47.2’ sinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, yüzde 52.8’sinin ise Kılıçdaroğlu’na oy vereceği belirtildi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Okur

Valla bu gezici gerçekten yandaş onu tv lerden görüyoruz. Yanlız cumhur ittifakı çokda parlak durumda değil. Ak parti sayın erdoğan halktan çok koptu mesela insanların toki umudu hayal oldu çünkü toki üretmiyor bir ev sahibi dahi yapamadığınız seçmene topluma beka vs. Demek seçimlerde çok geçerli değil maalesef.

Sad

Yüzde 60 bile olabilir. 700 daireli sitede yönetimi yüzde 58 ile ilk defa chp li aday ele geçirdi. Yer beylikdüzü. Burada yıllardır akp li yönetici seçilirdi. Akp bağıra anıra def oluyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23