• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yaay nedir? Yaay nasıl üye olunur?

Yeniakit Publisher
2021-01-16 12:49:00 -
Yaay nedir? Yaay nasıl üye olunur?

Yaay güvenli mi? Son yıllarda sosyal medya kullanımı ülkemizde bir hayli arttı. Vatandaşlar pek çok uygulamayı kullanıyor. Son dönemde WhatsApp'ın gizlilik sözleşmesiyle ilgili açıklamaları sebebiyle kullanıcılar yerli mesajlaşma ve sosyal medya uygulamalarını kullanmayı tercih etmeye başladı. En çok merak edilen uygulamalar arasında Yaay yer alıyor. Peki, Yaay ücretli mi? | Yaay nasıl üye olunur? | Yaay nasıl indirilir?

Yaay üye ol | Sosyal medya platformlarını kullanmayı tercih edenler son dönemde yerli uygulamaları incelemeye başladı. Söz konusu sosyal medya uygulamalarından biri de Yaay… Peki, yaay nedir? | Yaay nasıl üye olunur?

Yaay nedir?

Yaay; Türk Telekom bünyesinde TT Ventures tarafından 2 Eylül 2020 açılan bir sosyal medya platformudur. Türkiye merkezli bu uygulama için vatandaşların Türk Telekom kullanma zorunluluğu yok. Sosyal medya hesabı açmak isteyen herkes Yaay uygulamasını telefonuna indirebilir.

Yaay nasıl üye olunur?

Yaay hesabını web tarayıcınızdan ya da telefonunuza yükleyeceğiniz uygulama üzerinden oluşturabilirsiniz. Yaay’ı uygulama mağazalarından ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İsim, soyisim, mail adresi gibi gerekli bilgileri doldurarak üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz.

Yaay internet kotasından yiyor mu?

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone yerli mesajlaşma ve sosyal medya uygulamaları için iş birliğine imza attı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Üç şirketten yapılan ortak açıklamaya göre, iş birliği kapsamında Türk Telekom müşterileri BiP'i, Turkcell kullanıcıları ise Türk Telekom'un yeni nesil sosyal medya platformu Yaay'ı internet kotalarından harcama yapmadan kullanabilecek.

BiP ve Yaay, diğer uygulamalarla birlikte Vodafone'un İletişim Pass paketinde ücretsiz sunulacak. 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

fatih

Kendi ülkemizden dijital anlamda böyle adımlar atılması gerekiyordu yaay da iyi başladı. Ben kendim de destekliyorum çevremdekilere de yayıyorum .

oguzhan

Yeni olunca insanın alışması biraz zaman alıyor ama güzel uygulama olmuş beğendim
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23