• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Villadan 100 bin liralık hırsızlık yapan kişi tutuklandı

Yeniakit Publisher
2019-09-20 11:10:00 -
Villadan 100 bin liralık hırsızlık yapan kişi tutuklandı

Adana'da girdiği villadan 100 bin liralık hırsızlık yaptığı öne sürülen zanlı, güvenlik kamerası görüntüsünden eşkali belirlenerek yakalandı. Yıl içinde hırsızlık suçlarından 4 kez cezaevine girip çıktığı öğrenilen şüpheli tutuklandı

Adana'da girdiği villadan 100 bin liralık hırsızlık yaptığı ileri sürülen ve güvenlik kamerası görüntüsünden tespit edilerek yakalanan zanlı tutuklandı.

Merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde Ş.A'ya ait villadan aralarında değerli kol saati ve gümüşlükler ile paranın da olduğu yaklaşık 100 bin liralık hırsızlık yapıldı. 

Ş.A'nın şikayeti üzerine, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili araştırma başlattı.

Bölgedeki ev ve iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekip, şüphelinin hırsızlık olaylarından emniyette suç kaydı bulunan Uğur E. olduğunu tespit etti.

Villanın bulunduğu sokaktan el arabasıyla geçen şüpheli Uğur E, ekiplerin çalışmasıyla yakalandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bu yıl hırsızlık suçlarından 4 kez cezaevine girip daha sonra çıktığı öğrenilen zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Adnan

Koçum merak etme böyle adalet böyle mahkeme olursa sen daha çok İçeri girer çıkarsın her defasında affederler Nasıl olsa sistemi biliyorsun mahkemeye kravatlı çık hakim bey çok pişmanım de kısa bir süre sonra salı verirler seni
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23