• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Üzerinden adeta bir servet çıktı! Bankamatik gibi dilenci

Yeniakit Publisher
IHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Şanlıurfa’da zabıta ekiplerinin denetiminde yakalanan İran uyruklu bir dilencinin üzerinden tam 60 bin TL çıktı.

Şanlıurfa’da dilencilere yönelik denetimde şaşırtan bir olay yaşandı. Divan Yolu Caddesi’nde yakalanan İran uyruklu bir kişinin üzerinde yapılan aramada 60 bin TL bulundu.


 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, kent merkezinde vatandaşların duygularını istismar ederek dilencilik yapan kişilere yönelik denetim ve operasyonlarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Divan Yolu Caddesinde gerçekleştirilen operasyonda İran uyruklu bir dilenci yakalandı.


 

Zabıta ekipleri tarafından Zabıta Daire Başkanlığı Hizmet Binasına götürülen şahsın üzerinde arama yapıldı. Yapılan aramada, dilencinin üzerinden 60 bin TL para çıktı. Ele geçirilen yüksek miktardaki para görevlileri şaşırttırken, şahsa dilencilik faaliyetinden dolayı 3 bin 700 TL idari para cezası uygulandı.


 

İşlemlerinin ardından Göç İdaresi İl Müdürlüğüne teslim edilen İran uyruklu şahsın sınır dışı edildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23