• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ukrayna’nın 2 numarasına saldırı

Yeniakit Publisher
2021-09-23 23:06:00 -
Ukrayna’nın 2 numarasına saldırı

Ukrayna Devlet Başkanı Volodymyr Zelensky’nin yardımcısı Sergey Shefir’iye sukast girişiminde bulunuldu.

Ukrayna İçişleri Bakanlığı olayı doğrularken, saldırıyla alakalı soruşturma başlatıldığını ve saldırganların bulunması için özel ekiplerin görevlendirildiğini açıkladı.

Bakanlık, Shefir’in aracına saldırının ormanlık alandan otomatik silahlarla gerçekleştirildiğini ve aracın en az 10 kurşun aldığını duyurdu. Başkent Kiev’deki olayda aracın sürücüsüne 3 kurşunun isabet ettiği ve durumunun ağır olduğu ifade edildi. Shefir’in ise yaralanmadığı ve durumunun iyi olduğu açıklandı.

Rusya ‘Bizim ilgimiz yok’ dedi

Suikast girişiminin ardından gözlerin çevrildiği Rusya ise, Ukrayna devlet başkanı yardımcısına yapılan saldırıyla hiçbir ilgileri olmadığını iddia etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23