• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Uğur Dündar’la CHP’liler birbirine girdi: İnsanlıktan nasibini almadın mı?

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Uğur Dündar’la CHP’liler birbirine girdi: İnsanlıktan nasibini almadın mı?

CHP’li Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’ın küçük bir çocuğa babasıyla ilgili sorduğu skandal soruların yer aldığı görüntüleri paylaşarak CHP’li başkana tepki gösteren Gazeteci Uğur Dündar’a başka CHP’liden yanıt geldi.

CHP’li Keçiören Belediyesi Başkanı Mesut Özarslan, küçük çocuğa sorduğu "Baban rüşvet yer mi?", “Hırsızlık yapar mı?” sorusına tepki yağdı.

DÜNDAR'DAN CHP'Lİ ÖZARSLAN'A TEPKİ!

Özarslan’ın bu tutumunda tepki gösteren CHP yandaşı Uğur Dündar da, “Ben sana belediye başkanı olamazsın demedim. Ey Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan! Küçücük bir çocuğa -babası iş istedi diye- babasının ve kameraların önünde bunlar sorulur mu? Sen hiç insanlıktan nasibini almadın mı?” ifadelerini kullandı.

‘İNSAFSIZ’

Dündar’ın tepki paylaşımını alıntılayan Kılıç, şunları yazdı: “Cumhuriyet Halk Partisi Keçiören İlçe Başkanı olarak Keçiören Belediyesi Halk Günü'nde yaşanan olaylara bizzat şahidim. Alparslan’ı çağırıp onunla ilk ben sohbet ettim. Akabinde Alparslan, Mesut Bey ile kendisi konuşmak ve tanışmak istedi.

Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mesut Özarslan, Alparslan’a “Nerelisin?”, “Hangi partilisin?”, "Mezhebin ya da etnik kökenin nedir?" diye sormadı. Başkanımız, onlu yaşlarındaki bir çocukla, milli bir şuur doğrultusunda ayaküstü bir sohbet etti.

Seçildiği günden beri tek gayesi hiç kimseyi ayrıştırmadan bütün yurttaşlarımıza eşit hizmet vermek olan, taraflı ve tarafsız herkesin takdirini kazanmış, aynı zamanda ülkemizin içinde bulunduğu siyasi konjonktür gereği Cumhuriyet Halk Partisi saflarında demokrasi mücadelesine elinden geldiğince katkı sunmaya çalışan, Cumhuriyet Halk Partili bir Belediye Başkanı'ndan öte aydın, demokratik ve tam bağımsız Türkiye bilinci içerisinde olan bir insana yapmış olduğunuz bu yakıştırmalar insafsızcadır.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

resat

çocuk ya bu ,ya çocuk ben televizyonda gördüm ,paradan kuleler vardı abiler sayıyordu öyle birşeymi diyorsunuz diye ,,

edep yahu

bu ne dediğini bilmiyor. tepeden baktığı için öyle. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23