• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Uğur Dündar'dan kendini avutma çalışması: Gençler 'hayır'cı

Yeniakit Publisher
2017-05-13 12:31:00 - 2017-05-13 17:47:32
Uğur Dündar'dan kendini avutma çalışması: Gençler 'hayır'cı

Sözcü adlı paçavrada kalem oynatan Uğur Dündar, referandumda ilk kez oy kullanan gençlerin büyük kısmının 'hayır' yönünde oy kullandığını iddia etti.

YENİAKİT.COM.TR - 16 Nisan’da yapılan referandumundan ‘evet’ tercihinin çıkmasıyla bir kez daha sandıkta umduğunu bulmayan Uğur Dündar, kendini avutma çalışmalarına başladı. Hemen hemen her seçim döneminde “AK Parti iktidardan düşüyor, AK Parti’nin oyları geriliyor,” yönünde propaganda ve algı operasyonu yürüten ancak her defasında duvara toslayan Dündar, son olarak referandum öncesi Halk TV ekranlarında yayınladığı AKAM’ın anketiyle sandıktan ‘hayır’ çıkacağını iddia etmişti.

Kaybedilen seçimler sonrası yenilgilere kılıf araması ile bilinen Uğur Dündar, yaşadığı referandum hezimeti sonrası ise farklı bir yöntemi de devreye soktu. Dündar, bugünkü yazısında referandumda ilk kez oy kullanan gençlerin ‘çoğunluğunun ‘hayır’ oyu kullandığını ve yeni yetişen bu neslin Kemalist bir gençlik olduğunu iddia ederek kendini avutmaya çalıştı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23