• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Ücretsiz’ deyip kanmayın! Ekrem İmamoğlu toplumun altına dinamit döşüyor

Yeniakit Publisher
2019-11-02 11:26:00 - 2019-11-02 11:30:24
‘Ücretsiz’ deyip kanmayın! Ekrem İmamoğlu toplumun altına dinamit döşüyor

CHP yönetimine geçen İBB, çeşitli semtlerde sahnelenen, feminist ideolojinin propagandasının yapıldığı “Mor” isimli tiyatro oyununun sponsoru oldu.

Türk-İslam aile/toplum yapısının ifsadı için dört koldan saldırı yapılırken, içimizdeki Batı özentiliği de toplum yapımızı yıkmaya çalışan güçlere destek oluyor. Beylikdüzü Belediyesi’nin logosunu, göreve geldikten sonra LGBTİ renkleriyle değiştiren, İBB’de göreve geldikten sonra da İBB TV’nin logosunu rengarenk yapan CHP’li Ekrem İmamoğlu, toplumun ahlak yapısıyla bağdaşmayan, kadın haklarını savunmak yerine erkek düşmanlığı yaparak insanların aklını çelen feministlere destek çıkıyor.

Ahlaksız oyuna destek

Kadıköy Halk Tiyatrosu tarafından, erkek düşmanı feminist ideolojinin propagandasının yapıldığı “Mor” isimli oyun, çeşitli semtlerde sahneye çıkacak. CHP idaresindeki İBB, ahlak değerlerimizin çiğnendiği mesajların verildiği oyuna sponsor olarak büyük bir skandala imza attı.

Halkı çekmek için ücret alınmıyor

İdeoloji propagandası yapan feministler, parayı İBB’den alıp halktan ücret almıyor. Oyun, seyircilere ücretsiz olarak sunuluyor.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yiğido

İbb akp elele aile kurumuna Allah cc rahmet eyleye

ali

chp nin böyle şeylere destek vermesi gayet normal, hiç yadırgamıyorum ve lanetliyorum... pekala kademe ne demeli kız erkek karışık hatay gezisi yapıyorlar. mor çatı ile beraber istanbul sözleşmesini savunuyorlar. aile bakanına ne demeli çalışan bayanlara 600 lira daha vererek en kutsal makam olan anneliği yoketmek için çabalıyor. mesela 3 çocuk annesi olan ve evde çocuğuna bakanlara o para verilse ve anneler ödüllendirilse daha iyi olmaz mı? derdim var derdim var yadellerde yurdum var diyor şair...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23