• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'nin en kalabalık kenti İstanbul, en sakin zamanlarını yaşıyor

Yeniakit Publisher
2020-04-23 13:53:21 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Türkiye'nin en kalabalık kenti İstanbul, en sakin zamanlarını yaşıyor

Dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde, kentin cadde, meydan, park ve sahillerinin sakin olduğu görüldü

İSTANBUL (AA) - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında getirilen 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde, İstanbul'da cadde, meydan, park ve sahiller boş kaldı.

İçişleri Bakanlığının 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta getirdiği 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde, Türkiye'nin en kalabalık kenti İstanbul, en sakin zamanlarını yaşıyor.

Kısıtlamanın etkileri, ana yollar, sokaklar, caddeler, sahiller, işlek meydanlar ve parklar gibi kentin tüm noktalarında hissediliyor.

Kentin birçok noktasında önlem alan polis ekipleri, uygulama noktaları oluşturdu. Kısıtlama kapsamı dışında kalan vatandaşlardan kurum kimlik kartı veya çalışma belgesi isteniyor.

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Üsküdar, Kadıköy, Maltepe ve Kartal'da, Avrupa Yakası'nda Bağcılar, Esenler, Gaziosmanpaşa, Beşiktaş, Beyoğlu'nda meydanlar boş kalırken, sahillerde de sessizlik hakim oldu. Bazı vatandaşlar, kısıtlama kapsamında saat 14.00'e kadar açık kalacak marketlerde alışveriş yaptı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla evlerin balkonlarında ve pencerelerinde Türk bayrakları yer alırken, Taksim Meydanı'na da büyük Türk bayrağı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün resmi asıldı.


Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23