• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye’den kritik açıklama: Hayalleri sona erdi

Yeniakit Publisher
2019-11-21 18:43:00 - 2019-11-21 19:15:41
Türkiye’den kritik açıklama: Hayalleri sona erdi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Barış Pınarı Harekatı'nın ardından Batı'nın terör devleti oluşturma hayalinin sona erdiğini söyledi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda vekillerin sorularını yanıtlayan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Yaptığımız harekatlar sonucu terör koridoru, terör devleti oluşturulması hayali bitti" ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 53.8 milyar değerindeki Milli Savunma Bakanlığı 2020 yılı bütçesinin ardından, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda vekillerin sorularını yanıtladı.

Barış Pınarı Harekatı'na dikkat çeken Akar, "Harekatın sonuçları neye vardı: Terör koridoru oluşturulması meselesi bitti. 'Amerikalılar Rojava hayali bitti' diyor" ifadesini kullandı.

Suriye Milli Ordusu’na yönelik gelen eleştirilere yanıt veren Akar, "Bu insanların El Kaideci falan olmaları söz konusu değil. Bunların amacı bir şekilde ülkelerini kurtarmaktır. Kendi ülkesi için çalışan bir gruptan söz ediyoruz" dedi.

Akar, "Yurt içi ve yurt dışındaki faaliyetlerimiz savaş değil, terörle mücadeledir" diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yusuf

hz resulullah buyurur kim ırkçılık için çağrı dava ederse o bizden değil kim ırkçılık için savasirse o bizden değil kim ırkçılık için olursa o bizden değil. Demekki irkcilik icin savasanlar bizden degil

Emekl

Abd kuzey ırakta 36 paralelin ötesine kimse geçmeyecek dedi Barzani Kürdistan’ı kuruldu şimdide Suriye’de 30 km derinliğe çizdiğim hattı kimse geçmeyecek dediğine göre ne olacak ayrıca suriyevpetrol yataklarından elde edilen gelir pyd eline verildi barış harekatında pyd uçağınız yok çekilin dedi bu ne demektir uçaklarının olacağı Zamanda gelecek demektir biz ise yıllar boyu Suriye topraklarında kalamayacağımıza göre
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23