• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye yangınlarla boğuşurken, muhalefet fitne ateşine odun taşıyor! AK Parti Sözcüsü Çelik'ten tepki

Yeniakit Publisher
2021-08-02 20:53:00 -
Türkiye yangınlarla boğuşurken, muhalefet fitne ateşine odun taşıyor! AK Parti Sözcüsü Çelik'ten tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, orman yangınlarına ilişkin yaptığı açıklamada, muhalefet partilerinin yalan haberler üzerinden siyasi rant sağlama çalışmalarına tepki göstererek "Burada siyasi parti yok. Hepimiz devletimizin emrindeyiz. Ortaya atılan yalan haberlerle fitne yayılması mücadeleye zarar verir. Siyasilerin de yalanı yayması son derece ayıp oluyor ve arkadaşlarımızın moralini bozuyor." dedi.

Türkiye, günlerdir yurdun dört bir yanında çıkan orman yangınları ile mücadele ediyor.

Antalya ve Muğla ile birlikte yangınlardan en çok etkilenen şehirler arasında yer alan Adana'da, Çukurova ilçesine alevleri kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor.

İncelemelerde bulunmak üzere memleketi Adana'ya giden AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yaptığı açıklamada, orman yangınları üzerinden siyasi rant sağlamayı amaçlayan muhalefet partilerine tepki gösterdi.

Ömer Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Kimseye bir zarar gelmemesi için herkes vazife başında. Çok sayıda yalan haber yayılıyor. Gerek orman teşkilatının kapasitesiyle, çalışmasıyla ilgili.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Burada siyasi parti yok. Hepimiz devletimizin emrindeyiz. Ne kadar imkan varsa buralara seferber ediliyor.

Bu haberleri siyasilerin de yayması son derece ayıp oluyor ve arkadaşlarımızın moralini bozuyor. Şu anda bir yandan bu arkadaşlarımız yangın ateşiyle mücadele ederken bir yandan da fitne ateşiyle mücadele ediyor.

Bazı grupların hedef gösterilmesi bu fitne ateşine odun taşımaktır. Çok sayıda arkadaşımız bu mücadeleye destek veriyor. Zaman zaman birileri çıkıyor genel başkan sıfatı da taşısa bu yalanı söylüyor.

Bütün bu arazi, bu yangının ortasında şuradaki evi kurtardıkları için mutlu oluyorlar. Bütün canları korumak için mücadele ediyorlar.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abu abdo

Siyasi muhalefet pardon muharrefet vizyon yok misyon yok projeler iskarta ve dışa dönük olunca tam bir muharrefiyet yaşıyorlar.

Sabetay Kemal

Devlete açıktan açığa düşman kitlelere 'Hepimiz devletimizin emrindeyiz' demenin anlamı yok. Bir kibrit de sen çıksan, hepsi alkışlayacak. Anladıkları dilden konuşun artık lütfen.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23