• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye için çok kötü bir haber de Keban Baraj Gölü'den geldi! manzara görenler hayrete düştü! O sorunu

Yeniakit Publisher
2024-02-07 20:59:00 - 2024-02-08 00:46:44
Türkiye için çok kötü bir haber de Keban Baraj Gölü'den geldi! manzara görenler hayrete düştü! O sorunu

Türkiye'nin doğası açısından çok kötü bir haber de Tunceli'den geldi... Böylesi hiç olmamıştı: Çemişgezek ilçesinde çok sayıda leylek Keban Baraj Gölü kıyısında görüntülendi. Leylekler genelde bu bölgeye bahar aylarında geliyordu.

Bursa'da merkezde bir erik ağacının meyve vermesinin ardından Türkiye için bir kötü haber de Tunceli'den geldi.

Genellikle bahar ayında ilçeye gelen 'baharın müjdecisi' leylekler, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi sebebiyle adeta mevsimleri şaşırdı.

KIYIDA ÇOK SAYIDA GÖRÜLDÜLER

Çemişgezek ilçesine bağlı Sakyol köyünde balıkçılık yapan Mustafa Güler, teknesiyle Keban Baraj Gölü üzerinde balık avlamayı sürdürürken, kıyıda çok sayıda leylek gördü. Şaşkınlığını gizleyemeyen Güler, cep telefonuyla leylekleri görüntüledi.

Balıkçı Mustafa Güler, "Şubat ayı içerisinde henüz kışı tam anlamıyla hissedemeden, bahar ayında beklediğimiz leylekler bu kez kış ayında geldiler" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23