• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye Finans,‘Dağ gibiyiz’ mesajını Ilgaz ile verecek

Yeniakit Publisher
2016-06-16 14:10:00 -
Türkiye Finans,‘Dağ gibiyiz’ mesajını Ilgaz ile verecek

Türkiye Finans Katılım Bankası, yeni reklamıyla müşterilerine Prag Filarmoni Orkestrası’nın yorumladığı Ilgaz Türküsü ve Ilgaz Dağı ile ulaşacak. Türkiye Finans Genel Müdürü Osman Çelik, “Lider katılım bankası olma yolunda emin adımlarla ilerlerken, ülkemizin ve müşterilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Türkiye’nin köklü ve güçlü katılım bankalarından Türkiye Finans Katılım Bankası, müşterilerine ‘Ilgaz’dan sesleniyor. Türkiye Finans’ın dün akşam TV’lerde yayınlanmaya başlayan yeni reklamında Ilgaz Dağı gibi güven veren görüntülere Prag Filarmoni Orkestrası’nın ilk kez yorumladığı ‘Ilgaz Türküsü’ eşlik ediyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası

Türkiye’nin lider katılım bankası olma hedefine ilerlediklerini ve ‘Dağ gibi’ güven veren banka mesajına odaklandıklarını belirten Türkiye Finans Genel Müdürü Osman Çelik, “2016 yılının ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre sektörün kârı yüzde 23 artarken, Türkiye FinansKatılım Bankası net kârını yüzde 35 ile sektörün üzerinde artırdı.Kârlılıkta sektörün üzerinde olan bu performansımızısürdürmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki dönemde de Katılım Bankacılığı prensiplerinden ödün vermeden, sektör liderliği hedefimiz doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz”dedi.

HER ZAMAN MÜŞTERİLERİMİZİN ARKASINDAYIZ

Türkiye Finans Katılım Bankası, yeni reklam filminde kullandığı Ilgaz Dağı görüntüleri ve Ilgaz Türküsü ile ‘dağ gibi’ güven veren ve her zaman müşterilerinin arkasında duran bir banka olduğu mesajını veriyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası

Bu imajın güçlendirilmesi amacıyla reklam filminin müziği olarak anonim bir türkü olan Ilgaz Türküsü seçildi. Ilgaz’ın senfonik seslendirmesi ise Prag Filarmoni Orkestrası tarafından gerçekleştirildi. Prag Filarmoni’nin orkestrasyonunu Oğuz Kaplangı ve Serkan Çeliköz yaparken, bağlamayı Çetin Akdeniz yorumladı. Orkestra şefliği ve piyano yorumunu Tuluğ Tırpan gerçekleştirdi. Reklam filminin yönetmenliğini Ozan Varışlı, görüntü yönetmenliğini ise Murat Akay yaptı.

Türkiye Finans Katılım Bankası

Reklam filmi, on günlük hazırlık sürecinin ardından farklı illerdeki değişik mekanlarda çekildi. Güçlü ve yüksek prodüksiyonlu bir çalışmayla gerçekleştirilen film, bir köy ilkokulundaki öğrencilerin flütle çaldığı Ilgaz Türküsü ile başlıyor, dev bir geminin küçük bir römorkör tarafından çekilmesiyle devam ediyor. Öğrencilerden gemi personeline gerçek karakterlerin de yer aldığı reklam filmi, hayatın içinden karelerle izleyiciye dokunuyor.

Güven duygusunun ön plana çıktığı reklam, Ilgaz Dağı görüntüsünün Türkiye Finans binasına yansıması ve “Nasıl ki eminsiniz onlar hep orada… Biz de buradayız. Türkiye Finans, Türkiye’nin Finansı” mesajıyla son buluyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23