• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye bu kadını konuşuyor! Koronavirüs semptomları yoktu, korona olduğunu öğrendi

Yeniakit Publisher
2020-04-05 18:51:00 -
Türkiye bu kadını konuşuyor! Koronavirüs semptomları yoktu, korona olduğunu öğrendi

Kocaeli'de sırt ağrısı için hastaneye giden bir kadında koronavirüs çıktı. Koronaya yakalanan kadında öksürük ve ateş gibi semptomlarının olmaması dikkat çekti.

İzmit'te sırt ağrısı şikayetiyle hastaneye giden Binnur Çetinkaya’ya koronavirüs şüphesiyle yapılan 'Covid-19' testi pozitif çıktı. Hastanede tedaviye alınan kadının eşi Tevfik Çetinkaya, kendi test sonucunu beklediğini belirterek, 'evde kal' çağrılarının önemini vurguladı.

İzmit’te yaşayan Tevfik Çetinkaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla eşi Binnur Çetinkaya’nın koronavirüs nedeniyle hastanede tedaviye alındığını duyurdu. Çocukları ve kendisinin evde karantinada olduğunu belirten Çetinkaya, herkesin dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Öksürük ve ateş belirtileri yoktu

Eşinde öksürük veya ateş gibi belirtiler olmadığını belirten Çetinkaya, yapılan 'Covid-19' testinin pozitif çıktığını kaydetti. Eşinin hastaneye sırt ağrısı nedeniyle gittiğini aktaran Tevfik Çetinkaya, kendi test sonucunu beklediğini belirtti.

"Sırt ağrısıyla gitti, koronavirüs çıktı"

Çetinkaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Bu hastalıkla ilgili bir tecrübemizi aktaracağız. Başımıza geldi. Eşim bu virüsü kaptı. Hastanede kendisi. Bu hastalığın sadece ateş ve öksürük belirtileri yok. Eşim sırt ağrısı için gitti. Tahliller yapıldı. Sonuç koronavirüs pozitif çıktı. Arkadaşlar evinizde kalın" dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Zekeriya

Grip hastalıklarının tavan yaptığı bu aylarda en sağlıklı insanları bile test yapsanız %90 pozitiv çıkabilir. Fakat hepside bu kadında olduğu gibi, hiç bir belirti göstermediği gibi hastada olmadan bir müddet sonra virüsü vücundan atabilir. Virüsü kapan herkes hasta olacak veya ölecek diye bir kural yok, fakat hepimizi o hale getirdiler.

Bozok

Bu kitler ne kadar guvenli. Mesela bir ulke cinden aldigi kitlere virus bulastigini acikladi. Belki diabet tuberkuloz hepatit olanlarda poxitif cikiyor olabilir bunun kontrol edilmesi lazim.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23