• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türk milleti bunları not ediyor! Ne Kılıçdaroğlu, ne Akşener, ne de İmamoğlu

Yeniakit Publisher
2021-10-20 12:07:00 -

Milli Teknoloji Hamlesi'nin öncü ismi Özdemir Bayraktar'ın cenazesine Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu tarafından bir katılım olmaması dikkat çekti. Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, bu durumu işaret ederek "Türk milleti bunları not ediyor" dedi.

Akit TV’de yayınlanan Manşetlerin Dili programında Milli Teknoloji Hamlesi'nin öncü ismi Özdemir Bayraktar'ın cenazesi ele alındı. Programda CHP'lilerin ve sözde milli ve yerli olduğunu iddia eden İYİ Partililerin cenazeye katılmadığına dikkat çekildi.

Milli Teknoloji Hamlesi'nin öncü ismi Özdemir Bayraktar, Hakk'a yürüdü. Bayraktar'ın cenaze namazı İstanbul'da bulunan Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Türkiye'yi milli savunma sanayiinde şaha kaldıran İHA ve SİHA'ların öncüsü Özdemir Bayraktar'ın cenazesine hiçbir CHP ve İYİ Partilinin katılmaması ise dikkat çekti. Konuyla ilgili konuşan Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, ne Kemal Kılıçdaroğlu'nun, ne Meral Akşener'in ne de Ekrem İmamoğlu'nun bu cenazeye katılım sağlamadığını belirterek "Türk milleti bunları not ediyor" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bay b

Bunlar muhalefet değil bunlar beyinlerini kiraya vermiş insanlar bunlar ne Atatürkçü ne millyetci nede vatansever insanlar bugün beyinlerini kiraya verenler inanın ki vatanlarını yabancılara vermekten geri kalmazlar Allah bunlara iktidar yüzü göstermesin,amin amin amin.

Turan

O ezikler esir alınmıştır . yapacak bir şey yok.Recep Tayyip Erdoğan ile Yola devam diyor bu millet
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23