• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türk futbolunda depreme yol açacak gelişme! Soyunma odasından çıkana bakın

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Türk futbolunda depreme yol açacak gelişme! Soyunma odasından çıkana bakın

Şanlıurfa'daki 2. Lig maçı öncesi Beyoğlu Yeni Çarşı'nın soyunma odasında bir sandalyede bulunan şey Türkiye'yi resmen ayağa kaldırdı. Stadyum müdürünün "Önceki maçtan kalmış, oraya ben koydum" savunması ise tepkilere sebep oldu.

Şanlıurfaspor ile Beyoğlu Yeni Çarşı arasında oynanan 2. Lig Beyaz Grup 11. hafta maçı öncesinde yaşanan olay, Türk futbolunun gündemine bomba gibi düştü. Sabah saatlerinde 11 Nisan Stadyumu'nda yapılan rutin denetim sırasında, konuk ekibin soyunma odasında bir sandalyenin üzerinde mermi bulundu.
Durumun fark edilmesi üzerine İstanbul ekibinin yöneticileri, hemen müsabaka temsilcisi ve emniyet güçlerine bilgi verdi. Kulübün idari menajeri Alperen Karakaya, olayla ilgili tanık sıfatıyla ifade verdi.

"DAHA ÖNCEKİ MAÇTAN KALMIŞ" AÇIKLAMASI ŞOK ETTİ

Olayın ardından 11 Nisan Stadyumu Müdürü, emniyete verdiği ifadede, "Daha önceki maçta atılan bir mermi. Oraya koydum, arkadaşlar temizlememişler" dedi. Bu sözler, olayın boyutunu gözler önüne sererken, futbolseverlerin tepkisini çekti. Sosyal medyada binlerce kullanıcı "Bu kadarına da pes!" yorumlarıyla tepkilerini dile getirdi.
Soyunma odasında mermi bulunması, futbol camiasında güvenlik zafiyetini yeniden gündeme taşıdı. Birçok spor yorumcusu, olayın "Türk futbol tarihine kara bir leke olarak geçtiğini" ifade etti. Bu olay, son dönemde yaşanan hakem tartışmaları ve saha içi skandallarla sarsılan Türk futbolunda şok etkisine sebep oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23