• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tunceli'de Alevi dedesi cinsel istismardan tutuklandı

Yeniakit Publisher
2022-10-01 11:39:00 -
Tunceli'de Alevi dedesi cinsel istismardan tutuklandı

Kendisini, 'şifacı' olarak tanıtan Alevi dedesi Hasan Vural, parkta, 19 yaşındaki zihinsel engelli kadına tacizde bulunduğu anlar kameralara yansıdı.

Tunceli merkezde iki yıldır kendisini, "Ben öldüm, geri döndüm, sürekli uçuyorum ve insanların üstündeki nazarı çıkarıyorum, şifacıyım" diye tanıtan 69 yaşındaki Alevi dedesi Hasan Vural, cinsel istismar suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ajansların aktardığı habere göre parkta oturan zihinsel engelli bir kadına cinsel istismarda bulunan Alevi dedesi Vural'ın görüntüleri parkta oturan diğer bir kişi tarafından kaydedildi.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Vural, çıkarıldığı mahkemece, 'cinsel istismar' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

omar mogan

çokmu zoruna gitti?

HASAN KOÇ

HABER YAPARKEN NEDEN İNANÇLARI ÖN PLANA ÇIKARIYOR...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23