• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Tüm kozları sahaya sürdüler" diyen Erdoğan: Son bir gayretle...

Yeniakit Publisher
2021-01-21 12:59:00 - 2021-01-21 13:43:26
"Tüm kozları sahaya sürdüler" diyen Erdoğan: Son bir gayretle...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Son bir gayretle Türkiye'yi oyunun dışına itmek isteyenler elindeki tüm kozları sahaya sürmüş durumdadır." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayınla bağlandığı AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları:

Salgının seyrinin yönünü aşağıya çevirmesi ve aşı çalışmalarının hızla sürmesi bize bu imkanı sağlayacak gibi görünüyor. Dağıtarak, kırarak değil toparlayarak, birleştirerek işe başlamazsak hedeflerimize ulaşamayız. Üye sayımızın kağıt üzerinde 11 milyonu geçmesi kadar bu insanların her birini kutlu davamızın taşıyıcısı haline getirmemiz de önemlidir. 2023 seçimlerinden Cumhur İttifakı ile birlikte inşallah zaferle çıkacağız. Günün 24 saati ve haftanın her günü milletimizin içinde olacağız.

Ülkemizin bugüne kadarki kazanımlarını koruma yanında bu mücadeleyi başarıya ulaştırmak boynumuzun borcudur. AK Parti İçişleri Bakanlığı'na verilen bir dilekçeyle kurulmuş sadece isim ve amblemden ibaret bir parti değildir. Milletimiz tarafından kurulan bir partidir. İşine dört elle sarılmayan hiç kimsenin Ak Parti'de başarılı olma şansı yoktur. bir kez daha altını çizerek tekrarlıyorum önce kendi kadrolarımızı, üyelerimizin tamamını ve tüm toplumu kucaklayacak bir parti faaliyeti ortaya koyacağız.

Son toplantımızda CHP'deki taciz, tecavüz furyasına dikkat çekerek CHP yönetiminin bu tablo karşısında yüzlerinin kızarmamasından duyduğum üzüntüyü söylemiştim. CHP cenahı hala 3 maymunu oynamayı sürdürüyor. CHP yönetimi bu meseleyi unutturmaya çalışıyor. Benzer meselelerde ortalığı birbirine katan sosyal medya silahşörleri mesele CHP olunca sus pus kesildiler. Gerçekler yüzlerine çarpıldığı hala pişkinlikle yalanlarına devam ediyorlar.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Her hafta bir başka memur grubunu tehdit ediyorlar. CHP'ye destek vermeyen çiftçiyi zaten çiftçi yerine koymuyorlar. Bu zihniyet işi ülkemizin güzide bir sanatçısının programına katılanları linç etmeye kadar vardırdı. Son olarak bu partinin yöneticilerinden biri başçavuşundan uzman çavuşuna kadar diyerek ordumuza dil uzatmaya kalktı. Bu ülkenin tüm kamu görevlilerinin devletin emrinde görev yaptığını gördükçe tahammül edemiyorlar. Şimdi astsubayları ve uzman çavuşları da menzile aldıklarına göre muvazeneyi iyice kaybettiler.

Neymiş, bunların hepsi AK Parti militanı olmuş. Bu milletin hakimine, polisine, öğretmenine laf edenler siz kimin ve neyin militanısınız. Girdiği her seçimde sokaktaki 2 kişiden birinin oyunu alan partiye bu ithamı yapanlar kendilerinin kimlerle hangi işi çevirdiğini milletimizin bilmediğini mi sanıyorlar. Hukuk kendi üzerine düşeni yapacaktır. Bize düşen bunun faturasını CHP'nin üzerine koymaya devam etmektir.

Karakoç'un dediği gibi, Beden ölür, çürür, cana bakın siz. Kim kiminle yürür, ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar. Haktan hakikatten yana bakın siz. Evet, hayatımız boyunca yaptığımız gibi bundan sonra da haktan ve hakikatten yana bakarak yolumuza devam edeceğiz.

Son bir gayretle Türkiye'yi oyunun dışına itmek isteyenler elindeki tüm kozları sahaya sürmüş durumdadır. Buna karşılık dostlarımızın muhabbeti ve desteğini yanımızda hissediyoruz. 2023 bu tarihi sürecin başarısı bakımından önemlidir.

Biz yılı pozitif büyüme ile kapatmayı planlıyoruz. Salgın tedbirleri sebebiyle sıkıntıya düşenlere devletin imkanlarını sonuna kadar açtık. 2021'de inşallah çok daha büyük bir atılım gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Yaşadığımız büyüklü küçüklü badireler ülkemizi her türlü krize dayanıklı hale getirmiştir.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet

Reform yapılacakmış.Ozellikle tutukluluk süresi uzayacakmış

[email protected]

Reis korkma doğruluk ve adaletten ayrılma Allah CC için niyetin ümmete Müslüman Türk milleti ne ve ülkemize hizmete devam etmekse dünya gelse zarar veremez Allah CC yar ve yardımcınız olsun eğer bunun aksi ise dünya gelse fayda veremez Allah CC yolunuzu açık etsin inşallah amin hizmetlere devamınızı nasip etsin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23