'Tüm işletmelere anahtar teslim hizmet vererek, çözüm ortağı oluyoruz'
Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından CNR Fuar Merkezi'nde bu yıl 9’uncusu düzenlenen Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı IBATECH 2016 14-17Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlıyor. 20farklı ülkeden sektör temsilcilerinin katılacağı fuara yaklaşık 70 bin ziyaretçi bekleniyor. S2000 Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Aydın fuarda sergiledikleri ürünler ve yenilikler hakkında bilgi verdi.
Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri Dondurma, Çikolata ve Teknoloji Fuarı IBATECH 2016 kapılarını açtı.
[follow=http://s2000.com.tr/]S2000 [/follow], IBATECH 2016 Fuarı'ndaki geniş ürün gamından oluşan standında, soğutma ekipmanları, servis ekipmanları, bulaşık makineleri, buz makineleri, dondurma makineleri, kahve makineleri, içecek ve bar ekipmanları, fast-food ekipmanları, derin dondurucular, konveksiyon ve kombi fırınlar, pizza sistemleri ve fırınlar, Dry Aged Dolaplar, [follow=http://s2000.com.tr/sogutucular-pageno=3-kat-10]soğuk dolaplar[/follow], kendi imalatımız olan pasta teşhir dolapları ve özel döküm ızgaralardan oluşan ithal ve müsteriye özel üretim ürünlerini misafirleri ile buluşturuyor. S2000 Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Aydın, 780 çeşit ürünle bu sektörde yer aldıklarını ve müşterilerinin talepleri doğrultusunda sürekli yeni dizaynlar yapmaya da devam ettiklerini belirtiyor. Aydın, "Uluslararası standartlara uygun olarak otel, restoran, bar, cafe, pastane, fast food, market, tatil köyleri, fabrika, hastane, askeri birlikler ve okullar için verimli, hijyenik komple mutfak & soğutma projeleri yapıyoruz. Proje uygulamalarında dünyaca ünlü markalar ile tüm işletmelere anahtar teslim hizmet vererek, çözüm ortağı oluyoruz" diyor.