• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tuhaf tuhaf işler! Atatürk anmasına katılmayan öğrenciye bakın ne oldu

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Tuhaf tuhaf işler! Atatürk anmasına katılmayan öğrenciye bakın ne oldu

Mustafa Kemal Atatürk’ün 87. ölüm yıldönümü anması için yurt genelinde düzenlenen törenler, tuhaf dayatmalara da sahne oldu.

Konya’da bulunan Necmettin Erbakan Üniversitesi’ndeki bir amfide yapılan 10 Kasım anma töreninde, bir öğrencinin sirenler çalarken amfi içinde telefonla konuşarak dolaştığı görülmüştü. Öğrenci hakkında fakülte yönetimi tarafından inceleme ve disiplin soruşturması başlatıldı.
Üniversiteden yapılan açıklamada “Devletimizin kurucusu ve Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 87. yılı dolayısıyla, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası bahçesinde akademik ve idari personelimizin katılımıyla 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı düzenlenmiştir. Günün anlam ve önemine binaen, tüm birimlerimizdeki anma etkinlikleri büyük bir saygı, hassasiyet ve ciddiyet içerisinde gerçekleştirilmiştir.
Bu sırada, Dönem 2 amfisinde saygı duruşu esnasında bir öğrencinin törenin ruhuna uygun düşmeyen bireysel provakatif bir davranışı nedeniyle istisnai bir durumun yaşandığı bilgisi alınmıştır. Olaya mukabil öğrencilerimizin gösterdikleri olgunluk, saygı ve sağduyulu davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.
Söz konusu durum hakkında, Rektörlüğümüz ve Fakültemizce gerekli inceleme ve disiplin süreçleri derhal başlatılmıştır” denildi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

HİZİPSAVAR

inançlar zorlanamaz asla kanunla dayatılamaz. bende sevmiyorum ama saygı duyuyuorum sap gibi dikilme zornluluğum yok. eski darbe zamanından kalma pagan inanışı ben müslümanım Hz Muhammed sav dışında kimsenini önünden eğilmem . insanların kişisel saygı durumlarına kimse karışamaz. rektör bey vazifesiz vazifei her kes işine bakacak

müslüm

Küstahça bilinçli olarak provakatörlük yapmış terbiyesiz birisi.Soyunu araştırmak gerekir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23