• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Tuhaf' bakışları nedeniyle terk edildi!

Yeniakit Publisher
2020-01-20 21:58:00 -
'Tuhaf' bakışları nedeniyle terk edildi!

ABD'nin New Jersey kentinde, 'tuhaf bakıyor' diye barınağa bırakılan ve 2 yıldır kimsenin sahiplenmediği ‘Husky’ cinsi köpek viral oldu. Facebook'ta yapılan duygusal bir duyurunun ardından köpeği sahiplenmek için 150 kişi başvuruda bulundu.

ABD’nin New Jersey kentinde, ‘tuhaf bakıyor’ diye barınağa bırakılan ve iki yıldır kimsenin sahiplenmediği Husky cinsi köpek viral oldu. Facebook’ta yapılan duygusal bir duyurunun ardından köpeği sahiplenmek için 150 kişi başvuruda bulundu. ‘Tuhaf’ gözlere sahip olduğu için New Jersey’de bir barınağa bırakılan Husky cinsi köpek, Facebook’ta fotoğrafları paylaşıldıktan sonra viral oldu.

Jubilee adlı dört yaşındaki köpek, her zaman şaşırmış gibi görünmesine neden olan bir göz deformasyonundan muzdarip. 2018 yılında Jubilee’yi Husky House adındaki barınağa veren hayvan yetiştiricisi, köpeğin gözlerindeki ‘tuhaflık’tan dolayı sahiplendirilemediğini söyledi.

Köpeğin göz kapaklarındaki konjenital sorundan başka hiçbir hastalığı olmadığını başka belirten Husky House temsilcisi, “Veterinerlerimiz tarafından tamamen kontrol edildi. Bu sorun, onu hiçbir şekilde etkilemiyor veya temposunu düşürmüyor. O sağlıklı ve mutlu” ifadelerini kullandı. Ancak buna rağmen iki yıl boyunca kimsenin sahiplenmediği Jubilee’nin kaldığı barınak, geçen salı günü köpeğe bir aile bulmak için Facebook’a başvurdu.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

‘Tuhaf baktığım için beni almıyorlar’

Barınağında sayfasında yapılan duyuruda “Tuhaf’ baktığım için beni satamayan bir yetiştirici tarafından bırakıldım. Huskyler görkemli bakışlara sahip olan köpekler ancak neden onlar gibi gözükmediğimi bilmiyorum. Keşke güzel olsaydım da birileri beni köpeği olarak isteseydi.” yazıldı.

150’den fazla kişinin Jubilee’yi sahiplenemek için başvuruda bulunduğunu Husky House temsilcisi, ”Orijinal paylaşım viral olduğundan beri çok yoğun sevgi, destek ve sahiplenme taleplerini aldık. Herkesin bizim gibi, onun güzel olduğunu düşünmesi bizi mutlu etti” dedi. Husky House, cumartesi gün, kendilerinden daha önce köpek sahiplenen bir ailenin Jubilee’yi de ailelerine kattığını açıkladı.

 

Kaynak: Sputnik

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

TURGUT

ULAN BU HAYVAN ALTIN YUMURTLAYAN BIR KÖPEK BEE... BÖYLE ILGINC KÖPEK KEDI GIBI SEYLER SAHIBINI MILYON DOLARLAR KAZANDIRIYOR YOUTUBEDE.... ADAM ELIYLE PARAYI ITMIS... HATTA U HAYVANI ISTIYENLERDE PARA KAZANMAK ICIN ISTEDIGI BELLI.. YOUTUBE OLMASAYDI ISTEYEN ZOR CIKARDI....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23