• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tuğgeneral oğlunu DAEŞ'ten kurtardı ama kendini kurtaramadı

Yeniakit Publisher
2016-06-30 00:20:00 - 2016-06-30 00:27:59
Tuğgeneral oğlunu DAEŞ'ten kurtardı ama kendini kurtaramadı

Oğlunu DAEŞ’ten kurtarmayı başaran Tunuslu Tabip Tuğgeneral Fethi Beyyud, Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısında yaşamını yitirdi.

Oğlunu terör örgütü DAEŞ’ten kurtaran Tunuslu Tabip Tuğgeneral Fethi Beyyud, Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısında öldü.

Beyyud’un yakınları, AA muhabirine yaptıkları açıklamada, Beyyud’un oğlunun bir müddet önce okumak için Türkiye’ye gittiğini ve orada sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla DAEŞ üyeleriyle tanışarak Suriye’ye geçtiğini ifade etti.

Beyyud'un, oğlunun Türkiye’ye dönmesi için ikna çabalarının sonuç verdiğini kaydeden yakınları, oğlunun, Türkiye’ye dönüşünde gözaltına alındığını söyledi.

Saldırının meydana geldiği sırada Beyyud'un Tunus’tan oğlunu ziyarete gelen eşini beklediğini dile getiren yakınları, Beyyud ve eşinin oğullarıyla birlikte Tunus’a dönmeyi planladıklarını aktardı.

Tunus Dışişleri Bakanlığı tarafından daha önce yapılan yazılı açıklamada, Askeri Hastanenin Pediatri Bölümü Başkanı olan Askeri Tabip Tuğgeneral Fethi Buyud’un dün Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısında hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23